ŠTA JE TO S FRANCUSKIM FUDBALERIMA: Riberi ponovo izazvao skandal sa prostitutkama
Foto: Reuters

Zahija mu nije bila dovoljna opomena

ŠTA JE TO S FRANCUSKIM FUDBALERIMA: Riberi ponovo izazvao skandal sa prostitutkama

Fudbal -
Francuski fudbaler Frank Riberi ponovo je u epicentru skandala sa prostitutkama.

Danas je javnost saznala da je Riberi u novembru bio u policiji na saslušanju, doduše, u svojstvu svedoka, što ne znači da protiv njega neće biti podignuta optužnica.

Igrač Bajerna je ispitivan jer je prijatelju dao 15.000 evra da za rođendansku zabavu iznajmi deset prostitutki koje su iz Francuske doputovale u Minhen i tamo provele vikend sa fudbalerom i njegovim društvom. Da sve bude gore, jedna od deovjaka je bila maloletna.

Na sve to, prijatelj je nasamario Franka. Svakoj od deset devojaka je dao po 500 evra, a 10.000 zadržao za sebe.

"Kad su nas pozvali, nisam znala o kome se radi. Prišao mi je čovek i pitao me da li hoću da provedem vikend u Nemačkoj za 500 evra. Pristala sam. Dobili smo besplatne karte za avion i smeštaj. Tada sam upoznala Riberija. Bio je pristojan, pio je šampanjac i pušio. Mislim da nije znao da tih 500 evra uključuje samo druženje, a ne seksualne usluge. Kasnije je Riberi shvatio da je onaj čovek ostatak novca sebi stavio u džep", izjavila je jedna od prostitutki.

Riberi je pre pet godina već bio umešan u aferu sa maloletnom prostitutkom, Zahijom Derar, tada zajedno sa saigračem iz reprezentacije Karimom Benzemom. Na kraju su dvojica fudbalera oslobođena optužbi.

Riberi sada ponovo ima problema vezan za "kraljice noći", dok je Benzema otišao korak dalje, pa se tereti da je učestvovao u ucenjivanju Matijea Valbuene.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track