POMOĆNICI PRIČALI UMESTO GROFA: Božović se bunio zbog prvog gola Borca
Foto: Fonet

Zvižduci sve rekli

POMOĆNICI PRIČALI UMESTO GROFA: Božović se bunio zbog prvog gola Borca

Fudbal -
Trener Crvene zvezde Miodrag Božović nije dao izjavu posle debakla njegovog tima protiv Borca u osmini finala Kupa Srbije, jer je isključen tokom meča.

Sudija Mažić je isključio Božovića, posle čega je Zvezdin trener napravio skandal jer nije hteo da napusti teren.

Zato su se, umesto njega, javnosti obratili trener golmana Srđan Maksimović, ispred kamere TV Arene sport, i njegov pomoćnik Vojo Ćalov na zvaničnoj konferenciji za medije.

"Ovi zvižduci su možda najbolji komentar na ovaj meč", rekao je Maksimović koji je davao izjavu dok su akteri meča još napuštali teren, i dodao:

"Ne znam koliko sam ja kompetentan da komentarišem bilo šta. Veoma sam temperamentan. Šta reći posle ovakvog poraza. Možda ću reći frazu, ali tako je, nismo imali rešenje za kontre fudbalera Borca. Čestitam im na pobedi i želim im uspeh u nastavku takmičenja".

Malo kasnije novinarima se obratio Ćalov:

"Teško je bilo šta reći posle teškog poraza. Nekada naiđe dan kada malo toga pođe za nogom. Nismo bili loši prvih 20 minuta, ali posle prvog gola ispoljili smo nesigurnost. Borac je ozbiljna ekipa, brza, čvrsta i zasluženo je pobedio".

Pomoćnik je prokomentarisao isključenje svog šefa.

"Božović je imao primedbu da je prvi gol Borca postignut iz ofsajda, što je zamerio pomoćnicima. Nastao je nesporazum, ali to sada nije previše bitno".

On je objasnio da Marko Grujić nije igrao zbog povrede i da se osetio njegovo, kao i odsustvo Aleksandra Kataija.

"Oni su naši najbolji igrači. Činjenica je i da Mbođ nije igrao dugo i da se to primetilo. Probali smo da bude u veznom redu prvo poluvreme, ali smo ga u drugom vratili nazad jer centralni deo odbrane nije bio siguran", zaključio je Ćalov.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track