GEJ AFERA: Ronaldo u vezi s kik-bokserom
Foto: Instagram

Britanski San otkrio tajnu

GEJ AFERA: Ronaldo u vezi s kik-bokserom

Fudbal -
As Reala navodno poludeo za marokanskim borcem Badrom Harijem, s kojim često ide na avanturistička putovanja po svetu

Kristijano Ronaldo je gej i već mesecima održava vezu s marokanskim kik-bokserom Badrom Harijem, tvrdi francuski voditelj Danijel Riolo.

Vole se... Badr Hari i Kristijano Ronaldo
Vole se... Badr Hari i Kristijano Ronaldo

Ova priča se pojavila pre nekoliko dana na jednoj francuskoj televiziji u emisiji „Ne diraj u sport“ poznatog voditelja Danijela Riola, a onda ju je preneo engleski San i brojni tabloidi širom Evrope. Navodno, Kristijano Ronaldo je toliko zaljubljen u mišićavog Marokanca da posle treninga privatnim avionom odlazi iz Madrida u Maroko kako bi ga video i bio s njim. Čelnici „kraljevskog kluba“ saznali su za Ronaldov hir i zabrinuti su kako će njegov život van terena uticati na fudbalsku karijeru, posebno što je priča postala poznata u javnosti.- Ronaldo i Badr nisu samo prijatelji. Oni su više od toga. Ronaldo tri-četiri puta ide privatnim avionom u Maroko kako bi se pomazio sa svojim drugarom - rekao je voditelj Riolo u svom šou-programu.

Neosnovane optužbe Francuz je potkrepio zajedničkim fotografijama Ronalda i Badra s letovanja i posebno je apostrofirao onu na kojoj snažni Marokanac u naručju drži preplanulog Portugalca. Ispod te fotke u svojoj emisiji je napisao:- Upravo venčani!Riolo je tvrdio da su ljubavne veze Ronalda sa seksepilnim ženama samo maska, odnosno da su izlasci s Irinom Šajk, Alesijom Tedeski, Majom Darving, Nurijom Bermudez, Leticijom Filipi i ostalim lepoticama bili samo farsa za široke mase i dobar trik njegovog marketing tima.

DrugariRIJANA PRVA OTKRILAGovorkanja da je Kristijano Ronaldo gej počela su posle objavljivanja zajedničke fotografije s muzičkom zvezdom Rijanom pre dve godine, nakon njenog koncerta u Madridu. Mediji su tada počeli da pišu da su njih dvoje u vezi, a Rijana je odgovorom šokirala:- Imam mnogo gej prijatelja i podržavam ih na sve moguće načine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track