Trener Fjorentine prebio Ljajića

Trener Fjorentine prebio Ljajića

Fudbal -
Trener Fjorentine ščepao za vrat i udarao našeg igrača tokom utakmice s Novarom

U zatvor s njim!Trener Fjorentine Delio Rosi fizički je napao srpskog reprezentativca Adema Ljajića tokom utakmice s Novarom!

Italijanski stručnjak je ščepao za vrat mladog fudbalera, a zatim ga nekoliko puta udario pesnicom u lice! Scene koje se sa fudbalskih utakmica ne pamte odigrale su se u 32. minutu pomenutog susreta.

Nezadovoljan stanjem na terenu i rezultatom od 2:0 za rivala, Rosi je ocenio da je glavni krivac za lošu situaciju Ljajić, pa ga je zamenio. Bivši igrač Partizana, očigledno iznenađen, napustio je teren i ironično aplaudirao treneru i podigao palac uvis, pokazujući Rosiju šta misli o njegovom potezu. Ovo je toliko iznerviralo Italijana da je potpuno podivljao, zaleteo se ka našem internacionalcu, uhvatio ga za vrat, a zatim ga pošteno izudarao pesnicama. Iako su ostali članovi stručnog štaba i igrači sa klupe za rezerve brzo reagovali i zaustavili pomahnitalog trenera, na snimku, koji je veoma brzo obišao svet, vidi se da Ljajić nije prošao bez povreda. Naime, Rosi u jednom trenutku podiže ruke kako bi sudije uverio da je sve u redu, ali na njegovim šakama se jasno vidi krv od povreda koje je naneo našem mladom fudbaleru.

Kako će reagovati čelnici Serije A, i koliku će kaznu dobiti trener Fjorentine, ostaje da se vidi, a ne bi bilo začuđujuće da Ljajić podnese i privatnu tužbu protiv napadača, koji bi, sudeći po poslu kojim se bavi, trebalo da bude dobar psiholog.

Rosi dobio otkaz

Trener Fiorentine Delio Rosi smenjen je u sredu več pošto je na utakmici sa Novarom fizički nasrnuo na srpskog fudbalera Adema Ljajića.

"Morali smo da donesemo ovu odluku, bio je to ozbiljan incident. Začudio nas je, jer Rosija znamo kao mirnog čoveka, ali morali smo da ga otpustimo. On je spreman da se izvini, ali ovako je moralo da bude", navodi se u saopštenju Fiorentine.

Rosi je u 32. minutu utakmice zamenio Ljajića, pri vođstvu Novare, ovaj mu je prvo aplaudirao, zatim nešto dobacio, posle čega je trener nasrnuo na njega i pokušao da ga udari pesnicama.

Veći incident sprečili su ostali igrači i članovi stručnog štaba.

Utakmica je završena rezultatom 2:2, a još se ne zna da li će i kako Ljajić biti kažnjen.

http://www.youtube.com/watch?v=Lm_UPqY_pVM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track