KAD ŠPANCI HVALE: Evo kako je As opisao rekord Crvene zvezde
Foto: Crvenazvezdafk.com

Dominacija iz inata

KAD ŠPANCI HVALE: Evo kako je As opisao rekord Crvene zvezde

Fudbal -
Ugledni madridski list AS posvetio je gotovo celu stranu seriji Crvene zvezde od 19 pobeda u fudbalskoj Superligi Srbije.

Najtrofejniji srpski klub je predvođen trenerom Miodragom Božovićem oborio klupski rekord po broju uzastopnih pobeda i stekao 25 bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca pred prolećni deo šampionata.

Kako se navodi u tekstu pod naslovom "Crvena zvezda dominira srpskom ligom iz inata", crveno-beli su sjajnom igrom sakupili 62 boda na polusezoni i sigurno idu ka novoj tituli šampiona.

List podseća i na finansijske probleme s kojima se Zvezda bori poslednjih nekoliko godina, kao i da je upravo iz tog razloga tim izbačen iz Evrope pre dve sezone.

U tekstu se ističu učinci najboljih igrača tima Uga Vieire i Aleksandra Kataija, ali i da će Marko Grujić već ove zime postati novi igrač Liverpula.

Kao glavna fotografija za tekst upotrebljena je proslava jedne od pobeda ispred severne tribine na Marakane, dok se ispod nje nalazi slika iz Barija 1991. godine – kada je Crvena zvezda postala prvak Evrope, a kasnije i sveta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track