(VIDEO) PROMAŠIO POBEDU: Matić se propisno obrukao u remiju Junajteda i Čelsija
Foto: Reuter

Odličan meč

(VIDEO) PROMAŠIO POBEDU: Matić se propisno obrukao u remiju Junajteda i Čelsija

Fudbal -
Mančester junajted je prekinuo seriju od tri poraza, ali je šest utakmica bez pobede u Premijer ligi, nakon remija na svom stadionu sa Čelsijem bez golova

Najbolju priliku na meču propustio je srpski reprezentativac Nemanja Matić, koji je u 63. minutu posle sjajnog kontranapada katastrofalno šutirao.

Junajted je šesti na tabeli sa 30 bodova, dok je Čelsi na 14. mestu sa 20.

Srpski reprezentativci Branislav Ivanović i Nemanja Matić odigrali su celu utakmicu za Čelsi.

Junajted je bolje otvorio meč. Već u trećem minutu zatresla se prečka Čelsijevog gola posle odličnog šuta Huana Mate.Međutim, samo dva minuta kasnije Čelsi je propustio sjajnu priliku da utiša Old Traford. Teri je sjajno reagovao glavom posle jednog centaršuta, ali nije uspeo da savlada De Heu koji je maestralno intervenisao.U 17. minutu je stativa sačuvala Plavce. Marsijal je prilično lako "izbacio" Ivanovića, uputio odličan šut, ali lopta je pogodila stativu.U drugom poluvremenu viđene su dve sporne situacije. Najpre je Vilijan nesmotreno igrao rukom u svom šesnaestercu, ali sudija Etkinson nije želeo da pokaže na belu tačku. Nešto kasnije je, rekolo bi se na osnovu usporenog snimka, domaćin ponovo oštećen za penal. Aspilikueta je srušio Matu u kaznenom prostoru, a sudija je smatrao da je sve bilo čisto.

Foto: Reuter
Foto: Reuter

Najbolju priliku u drugom poluvremenu propustio je Nemanja Matić. Reprezentativac Srbije je posle jedne odlične kontre gostiju u 63. minutu sam istrčao ispred golmana De Hee, ali njegov udarac je bio katastrofalan.Negov promašaj izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama. Navijači Čelsija su besni i pitaju se šta se dogodilo sa onim Matićem iz prošle sezone. A mnogi su njegov potez već proglasili za promašaj sezone.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja