DŽOŠUA PARKER: Marko Grujić je beli Pogba!
Foto: Printscreen

Englez nahvalio prvo pojačanje Liverpula

DŽOŠUA PARKER: Marko Grujić je beli Pogba!

Fudbal -
Marko ima sve, on je kompletan igrač. Jednog dana biće najbolji vezni na svetu, objasnio igrač koji i dalje ima ugovor sa Zvezdom

Džošua Parker je za sve pare nahvalio Marka Grujića engleskim medijima.Biranim rečima pričao je tamnoputi napadač o prvom pojačanju Liverpula u zimskom prelaznom roku. Džošua Parker ima ugovor sa Crvenom zvezdom do juna ove godine, a proteklu polusezonu proveo je u škotskom Aberdinu. Sa Markom Grujićem igrao je celu prošlu sezonu.

- Grujić je veliki profesionalac. Vrlo je posvećen. Marko je jedna od najboljih osoba koje sam u životu upoznao i osećao sam se privilegovanim što sam imao priliku da igram s njim i da ga zovem prijateljem - rekao je Parker i dodao:

- Gruja ima sve! Ovo može sad da zvuči kao preterivanje, ali on je kompletan igrač. Visok je, ima sjajan pregled igre, vešt je s loptom, brzo menja pravac i ritam. On je tip igrača poput Pogbe i Pastorea. Praktično, on je beli Pol Pogba zbog svoje građe i sposobnosti da kontroliše igru. Očekujem da će biti jedan od najboljih veznih igrača na svetu jednog dana.Parker je otkrio Englezima da Grujić nije noćna ptica.- Fudbal je za njega sve! Veliki transferi ili veliki klubovi njega ne dotiču mnogo jer je on tiha osoba sa toliko samopouzdanja da to nigde nisam video, ali i ne okleva da pohvali druge. Može da igra u bilo kom timu, u bilo kojoj ligi, čak i sada kada ima 19 godina. Njemu prilagođavanje nije potrebno jer je svestran igrač.

(A. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track