(VIDEO) LUDNICA NA ENFILDU: Liverpul do boda u derbiju s Arsenalom golom u 90. minutu
Foto: Reuters

Spektakularan meč

(VIDEO) LUDNICA NA ENFILDU: Liverpul do boda u derbiju s Arsenalom golom u 90. minutu

Fudbal -
Neverovatan derbi 21. kola Premijer lige, na "Enfildu": Liverpul - Arsenal 3:3 (2:2).

Kakav fudbal su demonstrirale ekipe trenera Jirgena Klopa i Arsena Vengera! O ovom meču će se dugo pričati. Bespoštedna borba spuštenih gardova u kojoj su oba rivala htela pobedu. Domaćin je vodio 1:0 i 2:1, gost 3:2, a pravdu i svakome po bod doneo je rezervista "crvenih" Džo Alen pogotkom u 90. minutu posle odličnog skoka i asistencije jop jednog igrača koji je ušao sa klupe, Kristijana Bentekea.

Delirijum na "Enfildu"!

Arsenal je posle 21. kola Premijer lige i dalje na prvom mestu, ali sada ga ponovo deli sa Lesterom, sa po 43 boda. Liverpul je na deobi osmog mesta sa Kristal Palasom sa po 31 bodom.

Brazilac Roberto Firmino je proglašavan za veliki promašaj LIverpula. Međutim, do nedavni igrač Hofenhajma pogađao je u 10. i 19. minutu za 2:1, jer se u međuvremenu u strelce upisao i ofanzivac gostiju Aron Remzi, u 14. minutu. Već u 25. bilo je 2:2. Izjednačenje je doneo Olivije Žiru. Francuz je u 55. minutu ponovo bio efikasan za 2:3. Više od pola sata su se "crveni" mučili ne bi li došli do izjednačenja. I došli su na kraju spektakularnog meča.

All Goals and Highlights HD - Liverpool 3-3... by zidanekrisz

Olivier Giroud Goal HD - Liverpool 2-3 Arsenal... by LiG2Fr

Allen J. Goal HD - Liverpool 3-3 Arsenal -13-01... by Gol-Live

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track