SP U HOKEJU NA LEDU: Poznat spisak juniora Srbije koji u nedelju počinju lov na medalju
Foto: Hockeyserbia.com

Novi Sad spreman za novo SP

SP U HOKEJU NA LEDU: Poznat spisak juniora Srbije koji u nedelju počinju lov na medalju

Ostali sportovi -
Selektor juniorske reprezentacije Srbije u hokeju na ledu Nemanja Janković odredio je spisak igrača koji će učestvovati na Svetskom prvenstvu divizije II, grupa B (U20) u Novom Sadu od 17. do 23. januara.

Posle dvonedeljnih priprema u hali Pionir tokom kojih su se Janković nametnula 35 kandidata, selektor Srbije je odredio 20 igrača i tri golmana:golmani: Stepanović, Feher, J. Mitić, bekovi: Podunavac, Anić, Bošković, Nikolić, Pajević, Živić, Đuričić, Kolarićnapadači: Mitić, Đumić, Pajić, Vukićević, Terzić, L. Novaković, P. Novaković, Marković, Leštarić, Glavonjić, Bjelogrlić, Filipović, Janković.

Na Svetskom šampionatu u Novom Sadu pored naše reprezentacije igraće i selekcije Rumunije, Španije, Australije, Belgije i Kine.Reprezentacija Srbije će do starta SP trenirati u Novom Sadu. Naša selekcija će prvi meč igrati u nedelju od 20.30 protiv Španije.Srbija je na prethodnom prvenstvu, prošle godine u španskoj Haki zauzela peto mesto. Turnir se igra po jednokružnom ligaškom sistemu. Najbolje plasirana selekcija obezbediće plasman u viši rang takmičenja (Divizija II, Grupa A), dok se najslabiji tim seli u Diviziju III.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track