Arsen Venger: Lako nam je s Barselonom
Foto: Reuters 12/2015

Liga šampiona: Večeras će prštati u Londonu i Torinu

Arsen Venger: Lako nam je s Barselonom

Fudbal -
Za prvaka Evrope su svi spremni i, prirodno, koncentrisani, rekao je Venger

London i Torino večeras će biti poprište prvih utakmica osmine finala Lige šampiona. Arsenal dočekuje Barselonu, a Juventus minhenski Bajern, pa je fudbal na vrhunskom nivou zagarantovan.Dok su stručnjaci u tri kluba uglavnom „zakopčani“, menadžer Arsenala Arsen Venger poručio je da je subotnji duel koji je njegov tim igrao s Halom bilo teže pripremiti nego večerašnji s moćnom Barselonom.

- Za prvaka Evrope su svi spremni i, prirodno, koncentrisani. Za Barselonu je najbitnije da moj tim ima nadu i samopouzdanje, jer su oni veliki favoriti - rekao je Venger, dok je napadač „tobdžija“ Olivije Žiru poručio da veruje u trijumf.

- Srećni smo zbog ove utakmice, Barsa je najbolji tim na svetu. Voleli bismo da ih pobedimo jer deluju nezaustavljivo. Moramo da odigramo najbolje što možemo, da damo 100 odsto, jer u suprotnom ne treba ni da igramo pošto ćemo izgubiti.

Verujemo u sebe, igrali smo dobro protiv Bajerna i znamo da možemo da dobijemo velike ekipe. Zašto ne bismo i sad pobedili? Imamo ono što je potrebno, daćemo sve od sebe kako bismo usrećili navijače - zaključio je francuski internacionalac.(G. F.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track