PRVE URADILE U SRBIJI: Šampionke Vizure u suknjicama!
Foto: OSS

Hit devojke

PRVE URADILE U SRBIJI: Šampionke Vizure u suknjicama!

Ostali sportovi -
Odbojkašice Vizure u nesvakidašnjoj opremi pred 1.500 gledalaca u Staroj Pazovi osvojile Kup Srbije pobedom nad Jedinstvom

Lepotice iz Vizure ponovo su u centru pažnje. „Ajkulice“ su zablistale na finalnom turniru Kupa Srbije! Kako igrom tako i izgledom. Odbojkašice Vizure prvi su klub u Srbiji čije igračice na terenu nose suknjice!Novobeograđanke su u polufinalu ubedljivo pobedile Spartak (3:0), a u finalu domaćina turnira Jedinstvo (3:0). Pošto su na terenu bile dominantne, u publici se više pričalo o njihovom stajlingu. Oko 1.500 gledalaca na finalnom meču u Staroj Pazovi bilo je potpuno oduševljeno.

Prava ženstvenost

- Ovo je lep način da se promoviše ženstvenost naših odbojkašica koju one svakako poseduju. Atrakcija je naravno jer smo prvi u Srbiji zaigrali u suknjicama. Dizajn dresa sam sama osmislila, a inspiracija za roze boju potekla je od roze srca, koje je i logo našeg hotela - rekla je Martina Radojičić, tim menadžerka Vizure, najzaslužnija što klub ide u korak za evropskim standardima.Igračice su lepo prihvatile promenu dresa.- Klub se trudi da prati svetske trendove. Tako smo posle kalendara dobili i suknjice - uz osmeh počinje priču Ljiljana Ranković, najbolja igračica Vizure i reprezentativka Srbije.Devojke su se brzo privikle na novi stajling. Na terenu su blistale!

Spremne i za Evropu

- Mi smo lepe šta god da obučemo (smeh). Sigurna sam da smo ljudima bili zanimljivi.Ako vam zapne s odbojkom, možete i na tenis kad već imate „uniformu“ za taj sport.- Ha-ha-ha, neka hvala. Odbojka nam za sada ide odlično, tako da se držimo toga. Odbranile smo Kup, sada želimo da odbranimo i titulu. U Evropi smo prikazali zapažene igre, malo je nedostajalo da iz Lige šampiona takmičenje nastavimo u CEV kupu. Pobedili smo Kan sa 3:0, moćnoj Uraločki uzeli dva seta. Da smo bile kompletne, mogle bismo i više, ali smo i ovako zadovoljne.

Proslava u kafaniKUP ZALILE RAKIJOMOdbojkašice u suknjicama proslavile su osvajanje kupa u beogradskoj kafani „Stara pesma“. Devojke, ali i treneri nazdravljali su pivom i šljivovicom, a u toku večeri poručili su više popularnih kafanskih pesama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track