(VIDEO) NEZADRŽIVE LISICE: Lester nastavio put ka tituli, Čelsi se izvukao protiv Vest Hema
Foto: Reuters

Uzbudljivi mečevi u Londonu

(VIDEO) NEZADRŽIVE LISICE: Lester nastavio put ka tituli, Čelsi se izvukao protiv Vest Hema

Fudbal -
Fudbaleri Lestera nastavili su put ka tituli prvaka Engleske, pošto su danas u gostima pobedili Kristal Palas, u 30. kolu Premijer lige.

Lester je pobedio 1:0 i sada ima osam bodova prednosti u odnosu na Totenhem, koji sutra igra s Bornmutom.

Gol je postignut u 34. minutu, kada je Danijel Drinkvoter pronašao Džejmija Vardija na levoj strani šesnaesterca, a on se oslobodio čuvara i pronašao Rijada Mareza, koji je prosledio loptu u mrežu.

Kristal Palas je u drugom poluvremenu uspostavio ravnotežu na terenu, a najbliži izjednačenju bio je u 92. minutu kada je Dilejni pogodio prečku gola "lisica"!

Lester je zabeležio četiri pobede u poslednjih pet utakmica i sve rezultatom 1:0.

Lesterova bajka se nastavlja Jos jedan korak... by goal365hd

Vest Hem je bio blizu pobede u gostima protiv Čelsija, pošto je do 88. minuta vodio sa 2:1, ali je domaći tim izjednačio iz penala. Vest Hem je poveo golom Manuela Lansinija u 17. minutu, a izjednačenje je doneo Sesk Fabregas iz slobodnog udarca u nadoknadi vremena prvog poluvremena. "Čekićari" su ponovo poveli u 61. minutu golom Endrua Kerola, a Fabregas je ponovo postigao izjednačujući gol iz penala u 88. minutu. Vest Hem je imao priliku da makar privremeno izbije na četvrto mesto, pošto Mančester siti sutra igra, ali je ovim bodom ostao peti, sa bodom manje od "građana". Čelsi je zabeležio i 14. uzastopnu prvenstvenu utakmicu bez poraza, a sada je 10. na tabeli, sa 41 bodom.

Chelsea 2-2 West Ham - All Goals - 19-03-2016 by arcturusmedia33

Norič je prekinuo seriju od 10 utakmica bez pobede, pošto je danas u gostima pobedio Vest Bromvič sa 1:0, tako da sada ima tri boda više od Sanderlenda, ali i čak dve utakmice više. Stouk je u gostima pobedio Votford sa 2:1 i tako sačuvao nadu da će moći da se plasira u evropska takmičenja. Ekipa sada ima četiri boda manje od Vest Hema na petom mestu.

Arsenal je ranije danas pobedio Everton sa 2:0 i tako se osamio na trećem mestu tabele. "Tobdžije" sada imaju tri boda manje od Totenhema.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track