ŽIVA O OTKRIĆU KURIRA: Zvezdo, teraj lopova!
Foto: Dado Đilas, Fonet

Ne stišava se bura na marakani

ŽIVA O OTKRIĆU KURIRA: Zvezdo, teraj lopova!

Fudbal -
"Ma napolje, odmah! Šta me briga da li je mlad ili star! Onaj ko krade mora da briše, i tu nema popuštanja", oštar je Milan Živadinović.

Ne stišava se bura posle otkrića Kurira o pljački u svlačionici Crvene zvezde. Podsećamo, Marku Grujiću je jedan mlađi saigrač ukrao 1.700 evra koje je tog dana dobio na ime premije za vezane pobede.- Sramota za svaki klub, a posebno veliki poput Crvene zvezde! To je loš primer i za ostale igrače, kao i ugled kluba. Nedopustivo! Ide im odlično, Grof radi sjajan posao, ma šta im je ovo trebalo - odlučan je Milan Živadinović, iskusni fudbalski stručnjak.Samo gvozdena rukaIpak, reč je o mladom momku koji je pogrešio. Zašto mu ne dati drugu šansu.- Šta me briga da li je mlad ili star! Onaj ko krade mora da briše odatle, i tu nema popuštanja. Mi Srbi imamo mentalitet koji zahteva ogromnu disciplinu, kada dođe do anarhije, onda nam se dešavaju krađe i slične stvari. Samo čvrsta ruka nam je potrebna. Ma napolje, odmah!Nije neuobičajeno da se događaju krađe u svlačionici.- Imao sam i ja takvih slučajeva tokom skoro 50 godina karijere. To se dešava, ali svaki put bih odmah najurio igrača koji je to uradio. Tu nisam bio popustljiv.Ekonomu dragocenostiObjasnio je stari trenerski vuk kako funkcioniše princip džeparenja u svlačionici.- Obično je to radio onaj koji ostane poslednji u svlačionici ili neko koga navodno boli stomak, pa ranije napusti trening. Zato su se tada sve dragocenosti predavale ekonomu, pa ti posle treninga to bude vraćeno - zaključio je Živadinović.

Saopštenje čelnici pokušavaju da zataškaju stvar HOĆE DA NAS DESTABILIZUJUFudbalski klub Crvena zvezda oglasio se juče u poslepodnevnim časovima saopštenjem povodom krađe u svlačionici. Prenosimo odgovor sa Marakane u celosti:„Prinuđeni smo da se oglasimo usled neosnovanih napisa koji su se pojavili u medijima povodom dešavanja u svlačionici našeg prvog tima. Nikakve krađe nije bilo u klubu, sve je izmišljeno! Ovakve tračeve doživljavamo kao pokušaj destabilizacije kluba. U trenutku kad se Crvena zvezda diže na noge, jača iz dana u dan, kada dominiramo na terenu, obaramo rekorde i nižemo pobede, pokušavaju da nas poremete izmišljenim aferama. To pokušavaju da učine oni koji podmetanjima žele da skrenu pažnju sa svojih neuspeha i kojima je moćna Zvezda trn u oku. Svi znaju kakvu atmosferu ekipa ima u svlačionici i da ništa ne može da je poljulja, pa ni fabrikovana afera od, kako kažu, pre ‚nekoliko meseci‘. Ne mogu da zaustave Zvezdu na terenu, pa sad pokušavaju na sve načine da srozaju ekipu koja je već ušla u istoriju našeg fudbala. Ipak, uzalud pokušavaju, Crvena zvezda će nastaviti da niže uspehe upravo zahvaljujući kvalitetu svojih igrača i odličnoj atmosferi među njima.“

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track