IMITACIJA: Zvezda ima Mesija, a sad dobila i Ronalda!
Foto: Twitter

Gavrić se radovao kao slavni Portugalac

IMITACIJA: Zvezda ima Mesija, a sad dobila i Ronalda!

Fudbal -
Nisam ja jedini igrač kog zovu po popularnim fudbalerima, Plavšić je Leo, Orlandić Zlatan, a Rendulić Pike, otkriva igrač kluba s Marakane

Crvena zvezda ima svog Kristijana Ronalda u liku Nenada Gavrića, a ovaj veseli momak otkriva Kuriru da pored njega još nekoliko igrača nosi nadimke po poznatim fudbalerima.Nenad Gavrić imitirao je Kristijana Ronalda na proslavi gola u Bijeljini tokom prijateljske utakmice s Zvijezdom (3:1). Video-snimak postao je omiljen među zvezdašima i svi navijači pozitivno komentarišu postupak krilnog fudbalera.Zaboravio na obećanje- Uvek se na treninzima dobro šalimo. Tako sam i obećao saigračima da ću gol proslaviti kao Ronaldo, ali čim mi šef Božović bude ukazao priliku i čim budem zatresao mrežu. (smeh) U prvi mah, kad sam u Bijeljini dao gol, zaboravio sam na obećanje, a onda je Orlandić počeo da viče: „Uradi ono što si obećao!“ I onda je došao skok, raširene ruke i smeh - priča za Kurir Nenad Gavrić, a na naše pitanje da li je za sledeći gol spremio neku novu imitaciju odgovara:- Ronalda ne menjam! Svaki put kad budem dao gol tako ću se radovati. (smeh)

Lažni Kristijano... Gavrić imitirao zvezdu Reala
Lažni Kristijano... Gavrić imitirao zvezdu Reala

Damijan le Talek nazvao je Srđana Plavšića Zvezdinim Mesijem, a Nenad Gavrić golove slavi kao Ronaldo.- Aaaaa... Imamo mi još velikih imena u crveno-belom dresu. Znate li ko je Zvezdin Zlatan?! To je Petar Orlandić! Pljunuti je Zlatan! (smeh) Tu je i Zvezdin Pike, zvani Zoran Rendulić. Isti je Pike jer se ne oznoji tokom utakmice. (smeh) Šalu na stranu, odlična atmosfera u ekipi glavni je razlog što igramo ovako dobro i što rušimo rekorde.Navijači Crvene zvezde nazvali su Nenada Gavrića „bogom prijateljskih i pripremnih utakmica“, a saigrači „talijom“.Zvao me Lala u Vošu- Ne smeta mi što me tako zovu. Koristim svaku priliku da odigram što bolje. Valjda će to iz prijateljskih mečeva da se prenese i na zvanične.Tokom zime Nenad Gavrić imao je ponudu Vojvodine da se preseli u Novi Sad, jer ga je tražio bivši Zvezdin trener Nenad Lalatović.- Istina je, zvao me je Lala. Razgovarali smo, ali se klubovi nisu dogovorili. Iskreno, ni ja nisam bio toliko zagrejan da odem. Drago mi je što sam ostao, iako sedim na klupi. Titula sa Crvenom zvezdom je neprocenjiva, za to se živi - iskren je Gavrić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track