(VIDEO) BRAVO: Zvezda posle pisanja Kurira uplatila novac porodici s Kosova!
Foto: Dado Đilas

Naš tekst podstakao crveno-bele na humani čin

(VIDEO) BRAVO: Zvezda posle pisanja Kurira uplatila novac porodici s Kosova!

Fudbal -

Bez mnogo pompe, crveno-beli su uplatili pomoć od 86.000 dinara za Nemanju (25) i Mariju (23) Živković i njihovu bebu

Posle pisanja Kurira da mlada porodica Živković s Kosova i Metohije nema novca za život, reagovao je i pomogao Fudbalski klub Crvena zvezda.Bez mnogo pompe, crveno-beli su uplatili pomoć od 86.000 dinara za Nemanju (25) i Mariju (23) Živković i njihovu bebu. Nisu u Crvenoj zvezdi želeli da na ovakav način dobiju na popularnosti, ali ih je iz ilegale isterao prilog lokalne televizije.

- Posle teksta u Kuriru jedina prava i konkretna pomoć došla je od Crvene zvezde, koja je uplatila 86.000 dinara. Biće to redovna mesečna plata do mog zaposlenja. Tako su mi rekli. Nisu nas zvali iz kluba. Ovako nešto nismo očekivali. Navijam za Crvenu zvezdu, ali posle ovoga ljubav prema klubu je još veća. Zvezda je život, sve ostalo su sitnice - rekao je Nemanja Živković.

Njegova supruga srećna je što će sada imati novca da prehrani ćerkicu.- Mnogo nam znači. Mnogo! Nismo imali ništa. Ovo je za nas previše - iskrena je Marija Živković.Portparol Crvene zvezde Miljan Milošević potvrdio je da klub pomaže Srbe s Kosova i Metohije i da će u narednom periodu još pet porodica dobiti pomoć.- Za nas kao klub to je jedna prilika da pomognemo našem narodu na Kosovu, da pokažemo da mislimo na njih. Zvezda je narodni klub i nikada nije postojala dilema u vezi sa tim. Pomagaćemo i ubuduće - rekao je Milošević.(A. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track