(VIDEO) ŠTA SE DEŠAVA SA ŠAMPIONOM: Barsa izgubila od Real Sosijedada, opet drama u borbi za titulu
Foto: Reuters

Tradicija u San Sebastijanu nastavljena

(VIDEO) ŠTA SE DEŠAVA SA ŠAMPIONOM: Barsa izgubila od Real Sosijedada, opet drama u borbi za titulu

Fudbal -

Fudbaleri Barselone poraženi su na gostovanju Real Sosijedadu u utakmici 32. kola Primere.

Domaćin je u San Sebastijanu pobedio 1:0 golom postignutim već u petom minutu. Prijeto je centrirao, a Ojarzabal glavom poslao loptu u mrežu.

Barsina je igrala jalovo, domaćin se dobro branio, a golman Rulji je blistao. Trener šampiona Luis Enrike odmarao je Luisa Suareza, Ivana Rakitića, Andresa Inijestu i Đordija Albu (svi osim Urugvajca ušli u igru u drugom poluvremenu), ali u sastavu su bili Lionel Mesi i Nejmar. Ipak, delovali su nemoćno.

Barselona tako nije pobedila i u trećem uzastopnom prvenstvenom kolu, a doživela je drugi uzastopni poraz u Primeri! Podsetimo, prošlog vikenda izgubila je od Real Madrida u "El Klasiku" na "Nou Kampu" (1:2), a prethodno je igrala nerešeno sa Viljarealom (2:2). Time je dovela u pitanju odbranu titule, jer je dozvolila rivalima iz Madrida da joj se približe.

Barselona ima 76 bodova, Atletiko 73, Real 72...

Prvak Španije, Evrope i sveta nije prekinuo crnu tradiciju - u San Sebastijanu nije pobedio već devet godina. U međuvremenu u prvenstvenim okršajima poražena je pet puta, a jednom je bilo nerešeno!

Barselonu sledeće nedelje očekuje revanš četvrtfinala Lige šampiona sa Atletikom. Mesi i drugovi brane 2:1 sa "Nou Kampa", a onda dočekuju Valensiju u prvenstvu... Niko nije očekivao, ali moćna katalonska mašinerija je u očiglednom padu...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track