ODLAŽE SE SKUPŠTINA PARTIZANA: Vlast nema kvorum
Foto: Marina Lopičić

Pata karte u Humskoj

ODLAŽE SE SKUPŠTINA PARTIZANA: Vlast nema kvorum

Fudbal -

Radna grupa FK Partizan, kao privremeni organ uprave Kluba, na čelu sa Ivanom Ćurkovićem, odlučila je da predloži Nadzornom odboru FK Partizan da odloži zakazanu Vanrednu skupštinu kluba.

"Predlažemo Nadzornom odboru da u skladu sa svojim ovlašćenjima a na osnovu člana 35. Statuta FK Partizan u roku od 30 dana odluči o terminu održavanja Vanredne skupštine.

Budući da je u prethodnom periodu konsolidacije FK Partizan, pod rukovodstvom Radne grupe, prvi tim postigao stabilne rezultate, kako u Super ligi, tako i Kup takmičenju, smatramo da bi održavanje Skupštine u ovom trenutku moglo da ima negativne implikacije po krajnji rezultat u napred navedenim takmičenjima. Iz tog razloga stavljamo predlog da predmetna Skupština bude održana nakon okončanja fudbalskog i kup takmičenja, budući da ce tada biti najbolje moguće sagledati i oceniti situaciju u svim segmentima organizovanja kluba.

Poslednja nemila dešavanja i implikacije koje ista nose sa sobom, biće na najbolji način prevaziđena mirnim i sveobuhvatnim sagledavanjem kako postignutih rezultata, tako i međusobnih odnosa, te u tom smislu plediramo, da nas stav bude ocenjen kao želja da se klubu i svim njegovim prijateljima pomogne na dostojanstven i sportski pristojan način", stoji između ostalog u saopštenju Radne grupe FK Partizan.

Po svemu sudeći, do odlaganja Skupštine došlo je zbog toga što aktuelna vlast ne bi u ovom trenutku imala kvorum, odnosno 33 od 65 delegata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track