Vraća se Deki Stanković

Zvezdaška linija

Vraća se Deki Stanković

Fudbal -
Selektor Srbije Siniša Mihajlović nagovorio svog velikog prijatelja Stankovića da opet zaigra za reprezentaciju

Oboriće rekord.Siniša Mihajlović polako, ali sigurno obnavlja kult srpske fudbalske reprezentacije. Iako je najavio veliki rez u igračkom kadru i podmlađivanje nacionalnog tima, Miha se neće odreći najboljih. Mihajlović će 15. maja, za kad je najavljena njegova zvanična promocija, objaviti da se u dres Srbije vraća Dejan Stanković, dok odgovor Nemanje Vidića još čeka.

Siniša Mihajlović smatra da bi mu Stanković i Vidić na terenu mnogo značili i da bi uz njihovu pomoć odlazak na SP u Brazil bio realnost. Dogovor sa Stankovićem je postignut. Deki je Siniši dao reč i on će u kvalifikacijama sigurno nositi srpski dres, tako da će biti u prilici da obori rekord Save Miloševića od 102 utakmice za reprezentaciju.

Situacija s Vidićem nije tako pozitivna. Mihajlović i Vidić su imali jedan razgovor, ali je Nemanja ostao čvrsto pri stavu da se više ne vraća u reprezentaciju. Ipak, njih dvojica će ponovo razgovarati kad se Vidić vrati u trenažni proces u Mančester junajtedu.

Dejan Stanković i Nemanja Vidić oprostili su se od reprezentacije Srbije posle poraza od Slovenije (0:1) u oktobru prošle godine, kad „orlovi“ nisu uspeli da se plasiraju u baraž za EP.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track