ŽIRU: Vardi želi da pređe u Arsenal
Foto: AP

Loša vest za Lester

ŽIRU: Vardi želi da pređe u Arsenal

Fudbal -

Fudbaler Arsenala Olivije Žiru rekao je da napadač Lestera Džejmi Vardi želi da pojača londonski klub i istakao da jedva čeka da zaigraju zajedno u napadu.

Britanski mediji su prethodnih dana preneli informaciju da je Arsenal spreman da plati izlaznu klauzulu od 25,5 miliona evra za sjajnog napadača "lisica".

"Rečeno mi je da Džejmi Vardi želi da pređe u Arsenal i to je odlična vest za nas. On je fantastičan igrač, pa je to velika stvar na Arsenal. Kao što sam oduvek pričao, srećan sam zbog konkurencije. Oduvek smo imali odlične napadače i želim najbolje za ovaj klub. Nadamo se da će nam pomoći da osvojimo titulu", rekao je Žiru za Skaj Sport.

Vardi je prošle sezone sa 24 gola bio jedan od najzaslužnijih igrača Lestera za senzacionalno osvajanje titule Premijer lige, prve u klupskoj istoriji.

Ovaj 29-godišnji je do pre četiri sezone bio potpuno anoniman igrač jer je igrao za niželigaške klubove Flitvud, Halifaks i Stokbridž, ali posle sjajnih igara izborio je i mesto u reprezentaciji Engleske.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track