(VIDEO) Šta je zajedničko kapitenima fudbalera Partizana i košarkaša Crvene zvezde?
Foto: Promo

Puna podrška Srbiji

(VIDEO) Šta je zajedničko kapitenima fudbalera Partizana i košarkaša Crvene zvezde?

Fudbal -

Šta je zajedničko kapitenu fudbalera Partizana i kapitenu košarkaša Crvene zvezde?

Saša Ilić i Luka Mitrović daju punu podršku fudbalskoj reprezentaciji Srbije pred start kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Kapiteni naša dva najpopularnija kluba u dva najpopularnija sporta svesni su značaja podrške nacije u nameri da se Orlovi plasiraju na Mundijal.

- Veliki sam ljubitelj fudbala. Redovno gledam utakmice engleske Premijer lige gde sa posebnom pažnjom pratim igre naših reprezentativaca kojima želim mnogo uspeha u predstojećim kvalifikacijama - počinje priču Mitrović i dodaje:

- Voleo bih da naši fudbaleri imaju veliku podršku, jer im je to u ovom trenutku preko potrebno. U pravoj atmosferi i uz pozitivnu energiju sa tribina mislim da mogu da ostvare rezultat koji svi želimo- kaže Mitrović.

Saša Ilić sličnog je mišljenja:

- Plasman na Svetsko prvenstvo, veliki je cilj i san Srbije. Poznajem mnoge od tih momaka koji sada nose dres sa državnim grbom i dobro znam koliko im je stalo da se plasiraju u Rusiju. Želim im svu sreću na tom putu - kratko je zastao Ilić i potom nastavio:

- Jako je važno da imamo veru, jedinstvo na terenu ali i na tribinama, jer će nam ta sinergija doneti dodatnu snagu i tako željeni plasman na Mundijal - zaključio je Ilić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track