Najnovije vesti

PAPARACO: Dule Savić se preračunao u menjačnici!
Foto: Kurir

Legendarni fudbaler menjao novac

PAPARACO: Dule Savić se preračunao u menjačnici!

Fudbal

Bivši as Crvene zvezde nije obraćao pažnju  na uzvikivanje prolaznika „Duuulee Saviiić“, pošto se toliko zaneo u kalkulator na telefonu da je delovao kao da je evro skočio na 150

Znate li ko je Dule Savić? Čuveni centarfor Crvene zvezde, čovek koji je išao glavom gde niko nije smeo nogom, to je prvi čovek kome je ceo stadion skandinirao i ime i prezime - DULE SAVIĆ, OLE! On je dao gol u Londonu, Arsenalu u 90. minutu. Peđa Milosavljević - pas, Pižon - peta, Blagojević - s krila i Dule - poluvolej, direktno u rašlje. U Londonu - muk.

Kultna scena iz filma „Munje“, gde Nebojša Glogovac objašnjava Zoranu Cvijanoviću ko je lik u crvenom „jaguaru“. Slična scena viđena je i nedavno u centru Beograda ispred jedne menjačnice. Prolaznik je oduševljeno uzviknuo „Duuulee Saviiić“, ali legendarni fudbaler nije stigao da mu odgovori, pošto se mnogo zaneo u kalkulator na telefonu. Da l‘ se preračunao ili šta već, ne znamo. Jedno je sigurno, Dule je menjao novac u menjačnici i ponašao se kao sav normalan svet na ulici.Bivši as Crvene zvezde povukao se iz javnog života. Već duže vreme ga nema u medijima, njegovom željom, pošto se distancirao od svih fudbalskih i društveno-političkih tema. A posle paparaca Kurira ispred beogradske menjačnice, možda bi Dule mogao da kaže nešto na temu ekonomije.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...