VULETIĆ O FANTOMSKIM DELEGATIMA NA SKUPŠTINI PARTIZANA: Bjeković se zabrojao zbog alkoholnog ludila!
Foto: Fonet

Oštar odgovor potrpedsednika crno-belih

VULETIĆ O FANTOMSKIM DELEGATIMA NA SKUPŠTINI PARTIZANA: Bjeković se zabrojao zbog alkoholnog ludila!

Fudbal -

Obećanje opozicije s Nenadom Bjekovićem na čelu, dato neposredno po izboru Milorada Vučelića za predsednika Partizana, ostvaruje se.

Sumnja se da su kvorum od 33 delegata na izbornoj skupštini dala dva obična gosta, koji od čvršćih veza s klubom imaju jedino prijateljstvo s novim potpredsednikom crno-belih Vladimirom Vuletićem.

Posle ovog nezakonitog čina otkriven je i jedan zanimljiv detalj - na Fejsbuk profilu jednog od dvojice neprijavljenih delegata stoje zvezdaški amblemi i aplikacije.

Kako Kurir saznaje, reč je o Bojanu Nišiću i Urošu Mijatoviću, studentu prava iz Beograda, koji su pre dve noći u Zemunelu uredno podigli plavi listić, glasajući za dolazak Milorada Vučelića na čelo crno-belih, iako nisu prijavljeni kao članovi Skupštine. Opozicija osporava izbor, tvrdeći da je duboko ilegalan i nelegitiman, pa će ovaj slučaj dobiti epilog pred pravosudnim organima, jer je Nenad Bjeković podneo tužbu.

Bez Nišića i Mijatovića ni ova oktobarska skupština ne bi mogla da se održi. Od 65 delegata bilo je potrebno da se u Zemunelu pojave i prijave najmanje 33 člana kako bi se dobili uslovi za odlučivanje po svim tačkama dnevnog reda. Prema tvrdnji verifikacione komisije, tačno toliko ih je bilo prisutno, tako da je predsedavajući Žarko Zečević, bez prethodne prozivke prisutnih, odlučio da se glasa za Vučelićev izbor.

Ipak, novi potpredsednik kluba Vladimir Vuletić tvrdi da je irelevantan podatak da su „prozvani“ Nišić i Mijatović njegovi prijatelji, a neosnovane sumnje Nenada Bjekovića pripisuje godinama i alkoholizmu.

"Oba delegata su izabrana na zborovima u skladu sa statutom kluba, i to u danima koji su prethodili skupštini. To što su oni moji prijatelji, potpuno je irelevantno, jer moji prijatelji su svi partizanovci, pa čak i Nenad Bjeković, iako jedino on nešto sumnja. Međutim, to pripisujem njegovim godinama, u kojima je moguće da se zabroji, ali i delirijum tremensu (prim.aut. alkoholno ludilo), koji smanjuje intelektualne funkcije. Dakle, Nišić i Mijatović izabrani su na zborovima društveno-sportskih radnika i klubova navijača 11. i 12. oktobra. Nakon toga, oni nisu ništa manje ni više delegati nego što je to Bjeković", zaključio je Vuletić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track