SLATKO IZNENAĐENJE: Od Kurira torta za Milenu Rašić!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Iznenadili smo odbojkašicu nakon osvajanja svetske klupske bronze

SLATKO IZNENAĐENJE: Od Kurira torta za Milenu Rašić!

Ostali sportovi -

Rašićeva na 26. rođendan letom iz Istanbula stigla u Beograd i tom prilikom nije krila impresije zbog dobijanja prestižne titule najboljeg blokera na planeti

Nakon što je sa ekipom Vakif bank osvojila bronzanu medalju i izabrana za najboljeg blokera Svetskog klupsko prvenstva koje je održano u Manili, Milena Rašić iskoristila je dvodnevnu pauzu da „skoči“ do Beograda. A na letu iz Istanbula, u režiji, „Turkiš erlajnsa“ i Kurira, našu odbojkašicu čekalo je specijalno iznenađenje - torta povodom njenog 26. rođendana. Nakon što smo joj počupali uši, čuli smo kako je reagovala na slatko iznenađenje.

- Stvarno nisam očekivala i baš je bilo lepo iznenađenje. Stvarno mi je prijalo to što ste me iznenadili ovom tortom na putu za Beograd. Isto tako, imala sam odlično mesto u avionu, na kom sam mogla da se odmorim i budem spremna za ova dva slobodna dana kod kuće. Zaista sam zahvalna na tome i sigurno ću i na dalje leteti „Turkiš erlajnsom“.Milena nam je prenela i svoje utiske sa upravo završenog turnira.- Ovo je bilo moje prvo učešće na svetskom klupskom prvenstvu i zadovoljna sam jer smo se kući vratili s jednom od medalja. Naravno, ovo je tek početak sezone i ova ekipa može mnogo bolje dosta toga da uradi.

Fale samo svećice... Milena Rašič oduševljena poklonom Kurira
Fale samo svećice... Milena Rašič oduševljena poklonom Kurira

Posle bronze osvojene na Filipinima, naša odbojkašica sezonu ocenjuje visokom ocenom.- Ova godina je bila i te kako uspešna, počevši od reprezentacije i osvajanja srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, a uspesi su nastavljeni i u klupskoj konkurenciji. Nadam se da će sledeća biti još uspešnija i da će biti još medalja.Zlato u Manili osvojile su Tijana Bošković i Maja Ognjenović, srebro Jovana Bogdanović, dok je četvrto mesto pripalo ekipi koju vodi naš selektor Zoran Terzić, a za koju igraju Bojana Živković i Silvija Popović. Reprezentacija u malom.- Opšte je poznato da smo na terenu baš ljuti rivali, ali se van terena mnogo družimo. Iskoristile smo sve slobodno vreme da odemo na kafu, da se vratimo na najzanimljivije momente iz Rija. Mi smo svakako veoma dobre drugarice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track