OKUPLJANJE ORLOVA PRED VELS: Ignjovskog dovela mama!
Foto: Saša Pavlić, Dado Đilas

Ponovo zajedno

OKUPLJANJE ORLOVA PRED VELS: Ignjovskog dovela mama!

Fudbal -

Dok se fudbaler Frajburga na ulazu u kamp „orlova“ pozdravljao s roditeljima, selektor Srbije na vratima dočekivao ostale igrače

Slavoljub Muslin obećao je da će njegova ekipa u subotu protiv Velsa u Kardifu jurišati na novu, treću pobedu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. A optimizam ne kriju ni igrači koje je selektor Srbije dočekivao u Staroj Pazovi.

Aleksandra Ignjovskog u kamp „orlova“ dovezli su mama i tata, dok su ostali reprezentativci zbog rasporeda letova sporije nego inače pristizali na prozivku selektora. Poslednji su se na vratima pojavili Dušan Tadić i Andrija Pavlović.- Ooo, kažu da najbolje ostaje za kraj - s osmehom ih je dočekao Muslin, a zatim se obratio Tadiću:- Šta je to bilo na utakmici, izašao si ranije iz igre. Je l‘ te to mučilo nešto ili...U šaljivom stilu stigao je i brz odgovor igrača Sautemptona.- Ma, ne. Kako se kaže, bila je to izmena iz taktičkih razloga. Ja sam u super stanju - uzvratio je Tadić.

Nema zimeJELENA POSLALA TOŠIĆA BEZ ČARAPADušan Tošić propustio je prethodno okupljanje reprezentativaca, a selektor Muslin ga je sad vratio u nacionalni tim. As Bešiktaša gotovo sve je šokirao pojavivši se bez čarapa u kampu „orlova“. Za Tošića očito nema zime, samo je pitanje da l‘ ga je Jelena takvog poslala u Staru Pazovu ili se na ovakvu modu odlučio sam.

Bane kopira KataijaBRADOM NA VELSReprezentacija Velsa proglašena je najbradatijom selekcijom na prethodnom EP. Možda će tim putem krenuti i „orlovi“, budući da po nova tri boda odlaze sa jednim bradonjom više u timu. „Prvoj bradi“ ekipe Aleksandru Kataiju pridružio se i kapiten Branislav Ivanović, a čeka se sledeći.

Dejan Petković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track