NESTVARNA PRIČA ZVEZDE SITIJA: Nolito živi kao milioner, a majka mu živi u smeću okružena pacovima!
Foto: Profimedia

Španac zarađuje 110.00 evra mesečno u ekipi iz Mančestera

NESTVARNA PRIČA ZVEZDE SITIJA: Nolito živi kao milioner, a majka mu živi u smeću okružena pacovima!

Fudbal -

Španac zarađuje 110.000 evra mesečno u Sitiju i ne namerava da pomogne majci, bivšoj narkomanki

Majka fudbalera Mančester sitija Nolita prosjači, jer sin ne želi da se brine o njoj.

Španski mediji objavili su veliki broj tekstova i video-priloga sa Rosijom Agudo Duran, Nolitovom majkom. Ona je optužila sina, koji mesečno zarađuje 110.000 evra, da nije u dobrim odnosima s njom. Nolito je prestao da joj plaća stanarinu, pa ona živi u jednoj udžerici s pacovima i gomilom smeća. Dom deli sa dva sina iz drugog braka.

Ipak, cela priča gospođe Rosije Agudo Duran koju je rekla u medijima ima i drugu stranu istine. Njen sin Manuel Agudo Duran, poznatiji kao Nolito (30), imao je izuzetno težak život od rođenja i po njemu bi mogao da se napravi dobar film. Majka ga je rodila sa 16 godina i napustila kada je bio mali, jer je bila prostitutka i narkomanka.

U Valensiju je stigao sa 17 godina, a posle nekoliko manjih klubova došao je i do Barselone. Nije mu se svidelo da sedi na klupi pa je otišao u Benfiku, potom u Granadu, a onda u Seltu. Tamo je eksplodirao, a onda ga je ovog leta kupio Mančester siti za 18 miliona evra, iako ga je Barsa zvala da se vrati.- Ljudi pričaju svašta o meni, mom detinjstvu... Međutim, znam ko sam i presrećan sam. Odrastao sam pored dede i babe, koji su mi bili kao roditelji i s njima je bilo predivno - rekao je Nolito.

Najvažnija ličnost

Svaki gol za dedu

Deda Manuel po kojem Nolito nosi i ime bio je najvažnijai najdraža osoba u njegovom životu. On je bio taj koji ga je ohrabrivao i sve vreme mu govorio da ne odustaje od sna. Umro je 2008. godine i dočekao da Nolito potpiše za Barselonu.- Svaki gol posvećujem dedi koji me je othranio. Mnogo puta sam znao da klonem, ali mi on nikada nije dao da padnem. Verovao je u mene - rekao je Nolito.

Najbolji prijatelj

Luis Enrike se kladio na mene

Nolito voli da kaže da mu je trener Barselone Luis Enrike jedan od najboljih prijatelja u životu:- Luis me je naučio šta je profesionalizam. Kladio se na mene. Naučio me je da na fudbal gledam drugačije, ubeđivao me da mogu da uspem. Naterao me je i da smršam desetak kilograma. Mučio me je oko ishrane, za mene je to bila brutalna promena. Ranije sam jeo torte i pio koka-kola. Luis me je promenio!

Aleksandar Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track