Torino poslao ponudu Fiorentini za Ljajića

Transferi

Torino poslao ponudu Fiorentini za Ljajića

Fudbal -
Fiorentina je spremna da proda Ljajića, pošto se 20-godišnji fudbaler tri kola pre kraja italijanskog prvenstva sukobio sa tadašnjim trenerom Delijom Rosijem, koji ga je nekoliko puta pesnicom udario u glavu

BEOGRAD - Novi italijanski prvoligaš Torino poslao je ponudu Fiorentini za srpskog fudbalera Adema Ljajića, preneo je danas portal Tutosport.

Prema pisanju tog portala, Fiorentina je spremna da proda Ljajića, pošto se 20-godišnji fudbaler tri kola pre kraja italijanskog prvenstva sukobio sa tadašnjim trenerom Delijom Rosijem, koji ga je nekoliko puta pesnicom udario u glavu. Rosi je nakon incidenta dobio otkaz, dok je fudbaler suspendovan do kraja sezone.

Ljajić je krajem maja udaljen iz reprezentacije Srbije, jer nije hteo da peva himnu, iako je potpisao ugovor koji ga je na to obavezivao. On je u Fiorentinu prešao početkom 2010. godine iz beogradskog Partizana. Torino je ove sezone zajedno sa Peskarom izborio plasman u Seriju A, a treći klub koji će preći u najviši rang italijanskog fudbala biće poznat posle dvomeča u kome će se sastati Sampdorija i Udineze.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track