ČAROBNJAK: Morata zaprosio devojku i digao publiku na noge!
Foto: Instagram

Originalan čin fudbalera Reala iz Madrida

ČAROBNJAK: Morata zaprosio devojku i digao publiku na noge!

Fudbal -

Upravo je mađioničar odigrao glavnu ulogu, jer je dvoje zaljubljenih izveo na pozornicu, gde je Morata, koji je sve ranije isplanirao, zaprosio svoju devojku

Fudbaler Reala Alvaro Morata zaprosio je svoju devojku Alisu Kampelo na jednoj mađioničarskoj predstavi u madridskom teatru.Originalan potez napadača „kraljevskog kluba“ naišao je na oduševljenje celokupne španske sportske javnosti. I Alvaro i Alisa pamtiće „magično veče“ za ceo život. Naime, 24-godišnji Španac poveo je svoju devojku Alisu na mađioničarsku predstavu popularnog Mago Popa. Upravo je mađioničar odigrao glavnu ulogu, jer je dvoje zaljubljenih izveo na pozornicu, gde je Morata, koji je sve ranije isplanirao, zaprosio svoju devojku. Ona je zanemela kad je shvatila šta se dešava.

Na kraju, Alisin odgovor bio je očekivan:- Da!Posle toga usledio je aplauz nekoliko stotina gledalaca u teatru, a srećni par ih je počastio osmesima. Kasnije je Morata na svom Instagram profiliu objavio zajedničku fotografiju uz potpis:- Rekla je „da“. Venčaćemo se.A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track