FABRIKA FUDBALERA: I drugi sin Dejana Stankovića orlić!
Foto: Privatna Arhiva

Alal vera

FABRIKA FUDBALERA: I drugi sin Dejana Stankovića orlić!

Fudbal -

Posle Stefana (16), i drugi naslednik legendarnog fudbalera, Filip (14), dobio poziv da obuče srpski dres. Aleksandar (11) tek krči fudbalski put

Gde je stao tata Dejan, tu nastavljaju sinovi Filip, Stefan i Aleksandar! Srbija će i u budućnosti imati Stankoviće u dresu sa državnim grbom. Posle Stefana (16), za našu reprezentaciju debitovaće i Filip (14). Dejan Stanković ima razloga da bude ponosan.

Filip Stanković, koji nosi dres Intera, dobio je poziv iz Fudbalskog saveza Srbije da od 3. do 10. januara bude deo selekcije koja se prvi put okuplja i odigraće dve prijateljske utakmice. Naslednik legendarnog asa je golman, a stručnjaci mu predviđaju lepu karijeru. U to uopšte i ne treba sumnjati...Podsećamo, najstariji Stankovićev naslednik Stefan već je igrao za kadetsku reprezentaciju Srbije, a član je i Intera. Najmlađi Aleksandar (11) u istom je klubu, a nema sumnje da će i on dobiti poziv za državni dres u budućim godinama.Dejan Stanković je u više navrata isticao da je ponosan što su njegovi sinovi odlučili da krenu fudbalskim putem, ali i da isto tako neće imati nikakve protekcije zbog slavnog oca, već će sve zavisiti od njihovog talenta i rada.

BudućnostSTIŽU BISERI SA SVIH STRANAInstruktorska služba Fudbalskog saveza Srbije, kojom rukovodi Ivan Đukanović, organizuje dve zimske škole fudbala. Od 3. do 10. januara pod stručnim nadzorom biće upravo generacija igrača rođenih 2002. i 2003. godine, među koje spada i Stanković, dok će od 10. do 17. januara u Sportskom centru u Staroj Pazovi boraviti i trenirati deca rođena 2004. i 2005. godine. Mlade srpske fudbalere očekuju svakodnevni treninzi i po dve prijateljske utakmice.

E.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track