(VIDEO) SPEKTAKL U BORNMAUTU: Arsenal od 0:3 do 3:3, Žiru opet heroj
Foto: Reuters

Strašan meč

(VIDEO) SPEKTAKL U BORNMAUTU: Arsenal od 0:3 do 3:3, Žiru opet heroj

Fudbal -

Fudbaleri Bornmauta i Arsenala igrali su 3:3 (2:0) u utakmici 20. kola Premijer lige.

Na najmanjem premijerligaškom stadionu "Vitalitiju", pred 11.000 gledalaca, viđen je spektakl. Domaćin je do 70. minuta vodio 3:0, ali su "tobdžije" na kraju osvojile bod, najviše zahvaljujući Olivijeu Žiruu.

Bornmaut je odigrao odlično prvo poluvreme. Disciplinovano u odbrani, a efikasno u napadu. Arsenal je delovao nemoćno. Danijels u 16. minutu i četiri minuta kasnije Vilson iz penala, koji je neshvatljivo skrivio Džaka, doneli su "trešnjicama" vođstvo od 2:0.

Kada se u 58. minutu u strelce upisao i Frejzer za 3:0, delovalo je da će Arsen Venger i njegov tim ostati praznih šaka.

Međutim, u 70. i 75. minutu Sančez i Perez, obojica na asistencije Žirua, vraćaju nadu gostima, a ona je dodatno podgrejana u 82, kada je zbog oštrog starta direktan crveni karton dobio kapiten Bornmauta Frensis.

Bod Arsenalu doneo je Žiru pogotkom u 92. minutu.

Francuz je tako postigao gol i na trećoj uzastopnoj utakmici.

Arsenal je ostao četvrti na tabeli, sada sa 41 bodom, jednim manje od Mančester sitija, tri od Liverpula, a osam od Čelsija, koji sutra ima priliku da dodatno pobegne konkurentima, posle gradskog derbija sa Totenhemom.

Bornmaut je deveti sa 25 bodova.

U preostala dva meča koja su odigrana večeras Svonsi je u gostima slavio protiv Kristal Palasa sa 2:1, dok je Stouk na svom terenu pobedio Votford sa 2:0.

Bournemouth vs Arsenal 3-3 All Goals and... by alxrecords

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track