Ukrajinski fudbaleri savladali misterioznu bolest
Foto: REUTERS

blohin otkrio

Ukrajinski fudbaleri savladali misterioznu bolest

Fudbal -
Bolest je zahvatila ekipu ranije ove nedelje, zbog čega umalo nije otkazana prijateljska utakmica protiv Turske u utorak u Ingolštadu, koju su Ukrajinci izgubili rezultatom 2:0

KIJEV - Selektor fudbalske reprezentacije Ukrajine Oleg Blohin izjavio je da su se njegovi igrači oporavili od misteriozne stomačne bolesti i izrazio uverenje da mogu da iznenade Šveđane na prvom meču prvenstva Evrope u ponedeljak.

"Dvadesetrojica igrača su spremni za utakmicu protiv Švedske", rekao je Blohin novinarima.

Bolest je zahvatila ekipu ranije ove nedelje, zbog čega umalo nije otkazana prijateljska utakmica protiv Turske u utorak u Ingolštadu, koju su Ukrajinci izgubili rezultatom 2:0.

Blohin je ranije izjavio da sumnja u "sabotažu", a onda je odbio da odgovara na pitanja vezana za tu temu.

"Prošlo je više od dva dana, momci se osećaju dobro. Tema je zatvorena", rekao je selektor reprezentacije suorganizatora šampionata, koja nije bila ubedljiva u pripremnim utakmicama.

"Videćete drugačiji tim, siguran sam", istakao je Blohin, koji je odlučio da novinarima ne otkrije bilo kakav detalj o startnoj postavi za kontinentalni šampionat.

"Nekada sam bio nepredvidiv igrač, sada sam jednako nepredvidiv trener", poručio je Blohin, svojevremeno jedan od najboljih svetskih napadača.

Ukrajina će na evropskom prvenstvu igrati u D grupi sa Francuskom, Engleskom i Švedskom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track