Košarkaši Zvezde u kvalifikacijama Evrokupa
Foto: BETA

uspeh

Košarkaši Zvezde u kvalifikacijama Evrokupa

Košarka -
Na sajtu crveno-belih navodi se da je posle odustajanja Širokog od tog evropskog takmičenja njegovo mesto zauzela zagrebačka Cibona, a da je predlog da Zvezda učestvuje u kvalifikacijama za Evrokup dobio jednoglasnu podršku skupštine Jadranske lige

BEOGRAD - Košarkaši Crvene zvezde takmičiće se naredne sezone u Evrokupu, odlučeno je na skupštini regionalne Jadranske lige u Ljubljani.

Na sajtu crveno-belih navodi se da je posle odustajanja Širokog od tog evropskog takmičenja njegovo mesto zauzela zagrebačka Cibona, a da je predlog da Zvezda učestvuje u kvalifikacijama za Evrokup dobio jednoglasnu podršku skupštine Jadranske lige.

Crvenu zvezdu su u Ljubljani predstavljali predsednik kluba Nebojša Čović, koji je član skupštine regionalne lige, i menadžer za reorganizaciju Mirko Pavlović.

"Na ovaj način izvojevana je još jedna velika pobeda za crveno-bele koji će već naredne sezone biti u prilici da se dokažu i na evro sceni. Značaj učešća u Evrokupu za Zvezdu je nemerljiv u sportskom, ali i poslovnom smislu, a ovo je još samo jedan u nizu dokaza predanog i vrednog rada novog rukovodstva kluba", navodi se na sajtu Crvene zvezde.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track