Pogledajte Nasrijev obračun sa novinarima "L' Ekipa"

Ne ostaje dužan

Pogledajte Nasrijev obračun sa novinarima "L' Ekipa"

Fudbal -
Nasri je rekao dareakcija poosle gola upućena “L’Ekipu”, zbog njihovog pristupa prema njemu, koji je mogao da ima negativan efekat na tim

Fudbalski reprezentativac Francuske Samir Nasri napao je dnevne sportske novine “L’Ekip” posle remija sa Engleskom 1:1 u prvom kolu Evropskog prvenstva. Igrač Mančester Sitija doneo je izjednačenje Trikolorima, a gol je proslavio brojnim psovkama u pravcu novinara u Donjecku.

Čim je matirao saigrača iz Sitija Džoa Harta Samir Nasri je uzviknuo “ferme te gueule” (začepi gubicu) i stavljanjem prsta na usta poručio kritičarima da ućute.

Upitan da objasni svoj postupak, Nasri je rekao da je to bilo upućeno samo “L’Ekipu”, zbog njihovog pristupa prema njemu, koji je mogao da ima negativan efekat na tim.

"Sve to je bilo upućeno francuskim medijima, a ne ostalima koji me ne kritikuju. “L’Ekip” je imao veoma neprijateljski stav prema meni i pisali su dosta loših stvari o meni. Pred Evropskog prvenstva, valjda je cilj medija da pomognu timu da se što bolje pripremi" rekao je Nasri.

http://www.youtube.com/watch?v=pPZ0sSbADfM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track