DELIJE GA POKREĆU Kanga: Hoću ponovo da dam gol u derbiju
Foto: Dado Đilas

Dopalo mu se

DELIJE GA POKREĆU Kanga: Hoću ponovo da dam gol u derbiju

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga izrazio je danas nadu da će njegova ekipa i u predstojećem "večitom" derbiju protiv Partizana nastaviti seriju utakmica bez poraza u Super ligi Srbije, kao i da se nada da će ponovo postići gol protiv crno-belih.

"Iza nas je vrlo uspešan deo sezone, ali težak posao tek predstoji. U narednih sedam prvenstvenih utakmica rešava se čitavo prvenstvo. Očekuje nas i polufinale Kupa tako da moramo da budemo maksimalno pripremljeni i fokusirani na svaki naredni meč. Zbog dobrih rezultata atmosfera u našoj ekipi je na zavidnom nivou, puni smo samopouzdanja i jedva čekamo početak plej-ofa", rekao je Kanga za klupski sajt.

Crvena zvezda u utorak će dočekati Partizan u prvom kolu plej-ofa Super lige, a Kangi će to biti treći "večiti" derbi.

"Sigurno će mi prošli derbi na Marakani ostati u najlepšem sećanju. Slušao sam priče o tome kakav je osećaj postići gol u večitom derbiju, ali sada kada sam doživeo želim to i da ponovim. Ovog puta derbi dolazi u veoma bitnom trenutku. Bodovi su podeljeni, prvo je kolo plej-ofa i želimo da otpočnemo završni deo sezone na najbolji mogući način. Pobeda bi nam donela mnogo mirniji put ka tituli. Znam koliku težinu nosi ova utakmica za obe ekipe, kao i za navijače", rekao je Kanga.

On je dodao da je siguran da će navijači ponovo napraviti "fantastičnu atmosferu".

"Njihova energija je nešto se prenosi na nas na terenu i što nas pokreće. Uveren sam da ih nećemo izneveriti", kazao je Kanga.

Gabonac je ove sezone postigao četiri gola, a uz to ima i 10 asistencija.

"Raduje me što potvrdjujem dobru formu iz utakmice u utakmicu. Protiv Borca sam bio precizan sa bele tačke, a pre toga sam se u Kupu upisao u listu strelaca. Golovi su došli u pravom trenutku, sada kada se prvenstvo rešava. Verujem da novim asistencijama i golovima mogu da pomognem ekipi da ostvarimo cilj za koji svi naporno radimo od prvog dana ovog prvenstva, a to je osvajanje duple krune", rekao je Kanga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track