(VIDEO) LAZAR ROMANIĆ, NAJBOLJI OMLADINAC CRVENE ZVEZDE: Dokazaću da sam novi Darko Pančev
Foto: FK Crvena Zvezda

Talentovani centarfor najavljuje blistavu karijeru

(VIDEO) LAZAR ROMANIĆ, NAJBOLJI OMLADINAC CRVENE ZVEZDE: Dokazaću da sam novi Darko Pančev

Fudbal -

Kao da su se neke nevidljive sile urotile protiv Lazara Romanića, talentovanog centarfora omladinskog tima Crvene zvezde, pokušavajući da uspore njegov pohod ka fudbalskim vrhovima!

Prvo je bio neprijatno iznenađen kad je primetio da mu jedan gol nije upisan, da bi nedugo zatim ponovo ostao zatečen, jer je njegovo ime greškom izostavljeno sa spiska igrača kojima je predviđena sjajna budućnost kluba.

Ali, kako je sazdan od čvrstog materijala, zvanično najbolji omladinac našeg najtrofejnijeg kluba u prošloj sezoni, stoički je podneo ove sitne, ali iritirajuće nepravde i još čvršće vezao pertle na kopačkama.

- Stvarno ne bih kazao istinu ako bih izjavio da mi je bilo svejedno kad sam registrovao da se broj golova koje sam postigao ne slaže sa zvaničnom statistikom. Još manje sam bio ravnodušan kad sam primetio da me nisu pomenuli kao igrača za velika dela. Ipak, ljutnja je bila trenutna i brzo se pretvorila u još jaču želju da zaigram još bolje i efikasnije - kaze Lazar Romanić.

Veruješ li da će to biti dovoljno za pravu priliku na glavnoj sceni?

- Svakako će biti dovoljno za novu šansu za dokazivanje na pripremama prvog tima. Tokom rada u Sloveniji sam i te kako demonstrirao da znam, smem i mogu. Istini za volju, malo kasnije na Kipru, nisam zablistao u istom stilu. Uprkos tome, uveren sam da ću ukoliko dobijem pravu minutažu, dokazati da mogu da postanem novi Darko Pančev.A u slučaju da moraš negde na kaljenje?- Bože moj, neću biti ni prvi, ni poslednji igrač koji je morao da napusti Marakanu, da bi se na nju vratio na velika vrata - zaključio je Lazar Romanić.

Do zvezda iz Novih Banovaca

Mogućnost stanovanja u hotelu koji se nalazi u blizini stadiona "Rajko Mitic", velika nada Crvene zvezde i srpskog fudbala, nije želela da iskoristi.

- Uživam veliku ljubav i podršku oca Dragomira i majke Slobodanke, kao i brata Stefana i sestre Sanje, tako da mi put od Novih Banovaca do Beograda prođe za tren. Takođe, veliku inspiraciju mi daje i devojka Milica - naglašava Romanić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track