STIŽE PRINOVA: Kristijano Ronaldo ponovo otac
Foto: Instagram

Napravio joj dete

STIŽE PRINOVA: Kristijano Ronaldo ponovo otac

Fudbal -

Devojka najboljeg fudbalera planete Heorhina u drugom je stanju, bruje mediji

Kristijano Ronaldo i njegova devojka Heorhina Rodrigez očekuju prinovu! Jedan od najboljih fudbalera sveta fotografijom koju je objavio na svom Instagram profilu nagovestio je da će uskoro ponovo postati otac. Ronaldo i njegova izabranica, 23-godišnja manekenka Heorhina, na ovoj fotografiji sede na krevetu i oboje su rukama nežno zagrlili njen stomak. Osim ovog detalja, na slici se jasno može videti da je manekenkin stomak prilično ispupčen.

Ovako je izgledala bez stomačića... Heorhina Rodrigez
Ovako je izgledala bez stomačića... Heorhina Rodrigez

As Real Madrida veoma retko objavljuje fotografije iz privatnog života, pa je ovaj gest još više zaintrigirao njegove fanove. Pored slike fudbaler je samo stavio srce.Ronaldo već ima sedmogodišnjeg sina Kristijana Juniora, kog je dobio uz pomoć surogat-majke.

Sada je prirodnoNIJE HTEO OPET SUROGAT-MAJKUPre dva meseca pojavila se informacija da je Kristijano Ronaldo ponovo angažovao surogat-majku kako bi po drugi put postao otac. Strani mediji pisali su o tome da će slavni fudbaler dobiti blizance i da se termin porođaja primakao. Ipak, najnovije informacije idu u prilog priči da će portugalski reprezentativac novog člana porodice dobiti prirodnim putem, pošto je mlada manekenka Heorhina u drugom stanju.

Anja Vukašinović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Cristijano Ronaldo proslavlja 100 miliona fanova na Instagramu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track