I FS VOJVODINE OPLEO PO TERZIĆU: Priznajte da loše vodite Crvenu zvezdu
Foto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

Nastavak sage

I FS VOJVODINE OPLEO PO TERZIĆU: Priznajte da loše vodite Crvenu zvezdu

Fudbal -

I Fudbalski savez Vojvodine osudio je izjave generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića.

Terzić je u subotu, posle poraza Zvezde od Partizana, u finalu Kupa Srbije, osuo drvlje i kamenje po FSS i njegovom predsedniku Slaviši Kokezi.

"Fudbaski Savez Vojvodine smatra da su krajnje neprimerene izjave čelnih ljudi fudbalskog kluba Crvena Zvezda povodom utakmice finala Kupa Srbije kao i da su napadi na rukovodstvo FS Srbije i na našeg predsednika Slavišu Kokezu potpuno ispod svakog nivoa", kaže se u saopštenju i dodaje se:

"FK Partizan je u ovoj sezoni tri puta pobedio Crvenu zvezdu i jednu utakmicu je odigrao nerešeno i to nakon kardinalne greške sudije, a inače je i tu utakmicu bio bolji protivnik. Smatramo da se ne treba kriti iza teških reči i bespotrebno i neargumentovano napadati rukovodstvo FSS već treba da se okrenu sebi i sređivanju stanja u svojoj kući. Krivac je tu u samom klubu Crvenoj zvazdi, samo treba imati hrabrosti i to priznati i javno reći. Loša kardovska politika, loša rešenja, katastrofalne odluke".

FS Vojvodine se pita ko ih je donosio u ime Crvene zvezde?đ

"Pozivanje na smenu predsednika FSS gospodina Slaviše Kokeze je više nego deplasirana priča jer smo svi svedoci da ovo rukovodstvo postiže veoma zapažene rezultate kako na reprezentativnom planu tako i na sređivanju stanja u domaćem fudbalu. Gospodin Kokeza ima i imaće bezrezervnu podršku našeg saveza i FSV je protiv bilo kakvih postupaka koji bi naškodili ispravnom kursu koji drži ovo rukovodstvo", zaključuje se u saopštenju.

Pre FS Vojvodine, Terzićeve izjave osudili su i FS Beograda, FS Regiona zapadne Srbije, potpredsednik FSS Novica Tončev...

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Novo prepucavanje Delija i Grobara, sada zbog Slaviše Kokeze

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track