CRNO-BELI JOŠ NE RAZMIŠLJAJU O LŠ: Evo šta je crno-belima dosadno na Zlatiboru
Foto: Dado Đilas

PRIPREME PRVAKA SRBIJE

CRNO-BELI JOŠ NE RAZMIŠLJAJU O LŠ: Evo šta je crno-belima dosadno na Zlatiboru

Fudbal -

Golman Partizana Filip Kljajić rekao je danas za klupsku televiziju da je povreda šake, zbog koje je propustio završetak prethodne sezone prošlost i dodao da će u punom trenažnom procesu biti u narednim danima.

"Počeo sam normalno da treniram, ali se čuvam i dalje. Imam još pet do šest dana da ispoštujem proces oporavka od povrede. Nastaviću bez ikakvih smetni. Meni je šaka već sada dobro, imam pun pokret i ne osećam nikakve bolove. Neću imati barijeru u glavi zbog povrde, s tim nemam problema", rekao je Kljajić.

Fudbaleri Partizana nalaze se na prvom delu priprema na Zlatiboru, gde su jutros imali kondicioni trening sa Milošem Filipovićem.

"Nama golmanima je malo drugačije, ne radimo baš toliko kondiciju kao i igrači, više radimo neke vežbe i 'punimo' noge da bismo kasnije mogli da radimo stvari koje su nam potrebne. I pored toga, nama nije ništa lakše nego njima", rekao je on.

Partizan će u nedelju na Zlatiboru odigrati prvu pripremnu utakmicu sa crnogorskom Zetom.

"Ta utakmica će biti pre svega da bi novi šefa stručnog štaba (Miroslav Đukić) mogao da vidi šta ima u timu i da vidi koliko smo uigrani u to što nam je predstavio. Tek će u Slovenija biti pravi ispiti", rekao je on.

Kljajić je dodao da Partizan ne bi trebalo da bude zabrinut za budućnost na poziciji golmana, jer u omladinskom pogonu postoji dobri čuvari mreže.

"Oni moraju da budu svesnu da su budućnost kluba. Lepo su se uklopili, rade vredno, dobro se ponašaju", rekao je Kljajić.

Defanzivac Bojan Ostojić koji je nedavno produžio ugovor s Partizanom, rekao je da mu je prvi deo priprema uvek najdosadniji.

"Ovo je za mene najdosadniji deo priprema kada nema utakmcia. Biće zanimljivije tek u Sloveniji kada budu utakmice", rekao je Ostojić.

On je kazao da još uvek ne razmišlja o kvalifikacijama za Ligu šampiona, kao i da ga raduje što je potpisao novi ugovor sa crno-belima.

"Nisam još glavom u Ligi šampiona. Ovde smo da se spremamo za to. Ima vremena da se razmišlja, korak po korak. Nadam se da ćemo da dođemo do ciljeva koje smo zacrtali. Takođe, drago mi je što sam iskoristio poverenje koje mi je ukazano, kao i da se nadam da će i kod novog šefa biti tako", rekao je on.

Fudbaleri Partizana će u narednih sedam dana trenirati na Zlatiboru, a potom se sele na dvonedeljne pripreme u Sloveniju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track