LALATOVIĆ VEĆ MISLI NA MEČ SA MAKEDONCIMA: Nismo zaslužili poraz od Portugalije
Foto: Foto: fss.rs

Selektor "Orlića" nezadovoljan

LALATOVIĆ VEĆ MISLI NA MEČ SA MAKEDONCIMA: Nismo zaslužili poraz od Portugalije

Fudbal -

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Nenad Lalatović izjavio je da njegov tim nije zaslužio poraz od selekcije Portugalije.

Srbija je na startu EP u Poljskoj poražena od Portugalije 2:0.

"Čestitao bih reprezentaciji Portugalije na pobedi. Mislim da je publika mogla da uživa u igri dve reprezentacije. Prvo poluvreme je igrano u teškim uslovima, a mi smo imali veliku priliku koju nismo iskoristili. Da smo postigli gol, mislim da bi tok utakmice bio sigurno drugačiji. Žalim za tom šansom, a onda smo praktično iz naše greške primili gol. Loše smo reagovali u našoj zadnjoj liniji, gde smo „dali loptu“ protivničkom igraču i primili gol. U drugom delu igre usledile su izmene...", rekao je Lalatović i nastavio:

"U nastavku nam se dogodio hendikep, povredio se Čavrić, a ulaskom Plavšića bili smo hitriji, agresivniji, pravili smo više problema reprezentaciji Portugalije. Napravili smo još jednu rotaciju na sredini terena i mislim da smo sve vreme napadali, Portugalija se branila, igrala na polu-kontru i kontru. Imali smo ponovo dve velike prilike, prvo Grujić, onda i Radonjić. Šteta, zaista velika šteta, zaslužili smo mnogo više".

Selektor Srbije je rekao da žali za šansama našeg tima.

"Kad ne iskoristite tri lepe šanse, onda opet sledi kazna, Portugal je pokazao zašto nije izgubio dve godine. Nemam šta da zamerim mojim momcima, pogotovo u drugom poluvremenu. Mislim da smo napadali, da smo odigrali jako dobro, ali... Sada se okrećemo drugoj utakmici protiv Makedonije i želimo da damo sve od sebe da pobedimo u tom meču. To je fudbal. Mislim da nismo zaslužili da izgubimo 2:0, jer smo bukvalno primili gol posle jednog šuta i naše greške, a mi smo imali i jedan na jedan pa šansu glavom... Sve bi drugačije bilo, zato ostaje žal. Pogotovo što nismo iskoristili najbolju priliku kod rezultata 0:0. Idemo, ipak, dalje, ne vredi sada da žalimo, okrećemo se Makedoniji", zaključio je Lalatović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track