(VIDEO) IGRAO I KAPITEN MILIJAŠ: Crvena zvezda remizirala sa reprezentacijom Užica
Foto: Foto: crvenazvezdafk.com

Prijateljski meč na zlatiboru

(VIDEO) IGRAO I KAPITEN MILIJAŠ: Crvena zvezda remizirala sa reprezentacijom Užica

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde i reprezentacija Užica odigrali su 1:1 u prijateljskom meču na Zlatiboru. Trener Crvene zvezde Vladan Milojević odlučio je da šansu od prvog minuta pruži nekolicini mladih fudbalera, ali je kapitensku traku poneo Nenad Milijaš. U drugom poluvremenu Vladan Milojević je izvršio nekoliko izmena. U samom špicu je umesto Vanje Vučićevića zaigrao Srđan Vujaklija, kapitena Milijaša zamenio je Andrija Luković, a promenjeni su i igrači na krilnim pozicijama, pa su po bokovima delovali Nemanja Milić i Džon Ruiz. Šansu su sa klupe dobili i Stefan Milošević i Milan Pavkov.

Poslednjih desetak minuta doneli su dosta uzbuđenja. Crvena zvezda je povela u 80. minutu golom Milana Pavkova, dok su domaći izjednačili četiri minuta kasnije.

Milojević: Imam potpuniju sliku

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević izneo je svoje utiske nakon prve pripremne utakmice.

"U ovom trenutku mi je najvažnije da upoznam malo igrače, njihov karakter, njihov način igre. Mogu da budem iskren i da kažem da sam ono što sam očekivao i video. Rekao sam i na početku da nemamo baš puno vremena, a ono što me malo zabrinjava je to da su malo drugačiji na treningu nego na utakmici, i moram da shvatim zašto se to događa. Bilo je dosta i dobrih stvari, onih koje smo hteli. Nakon izlaska iz jednog sedmodnevnog trenažnog procesa koji je dobro odrađen, došli smo da odigramo jednu utakmicu da vidim karakter. Falilo je svežine koju i ne želim da imaju u ovom trenutku. Mislim da sada imam malo potpuniju sliku po pitanju pojedinačnog kvaliteta i nekih stvari koje smo pokušavali da radimo na treningu. Sa igračima koji su došli, mislim da će sve to biti u redu", rekao je Milojević.

Užice: Vukadinović, Jezdimirović, Vučković, Joksimović, Vidić, Glišović, Martinović, Karadarević, Miličić, Petrović, Gajić. Igrali su još: Ristanović, Đurić, Janković, Radović, Lazić, Stanić, Janjijević.

Crvena zvezda: Kahriman, Stojković, Frimpong, Le Talek, Anđelković, Donald, Račić, Milijaš, Srnić, Adžić, Vučićević. Igrali su još: Milošević, Luković, Ruiz, Milić, Pavkov, Vujaklija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track