(KURIR TV) LEONARDO UZBURKAO STRASTI Brazilac otkrio posle utakmice: Pretili su da će da me ubiju, ovde sam zbog navijača
Foto: Printscreen YT

OŠTAR

(KURIR TV) LEONARDO UZBURKAO STRASTI Brazilac otkrio posle utakmice: Pretili su da će da me ubiju, ovde sam zbog navijača

Fudbal -

Fudbaleri Partizana savladali su u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona ekipu Budućnosti sa 2:0 (0:0).

Golove za crno-bele na stadionu Partizana postigli su Uroš Đurđević u 53. minutu iz penala i Leonardo De Souza u 63. minutu.

Ova drugi je poslednjih sedmica mnogo mučio i nervirao sve kojima su crno-bele boje u srcu. Odugovlačio je sa odlukom i na kraju rešio da se vrati i pomogne ekipi.

Trener Miroslav Đukić je odlučio da Brazilca u prvom poluvremenu ostavi na klupi, ali je Leonardo u nastavku zaigrao i golom potvrdio koliko znači Partizanu. Leonardo je posle proslave gola krenuo ka jugu i pokazao majicu na kojoj je bilo ispisano:

"Ovde sam samo zbog vas".

Istovremeno on je pokazivao prstom ka loži stadiona u Humskog, a pritom je i opsovao:

"Fu.k them (je..m ih)", rekao je Leonardo pre nego što mu je Tavamba zapušio usta.

Leonardo je posle meča bio još oštriji

"Pretili su mi na Instagramu da će da me ubiju. Došao sam zbog njih i odigrao ovu utakmicu. Ostao sam u klubu zbog ljubavi prema njima i Partizanu. Novac nije najvažniji, fudbal nije samo biznis, to je ljubav, pare će da dođu. Nikad mi nisu bile bitne, a pričaju kako "Leo hoće ovo, Leo hoće ono". To nije istina, moje srce plače zbog toga, igram zbog navijača", rekao je emotivni Brazilac.

Već nedeljama se spekuliše o njegovom odlasku iz Humske, na pripreme je kasnio više od dve nedelje, pa se spekulisalo da ne želi da igra.

"Morate pitati ljude iz kluba da li ostajem. Ja znam šta želim, pitanje je šta oni žele. Samo je potrebno da pričaju sa mnom, a ne sa drugim ljudima. Ja sam uvek iskren, volim ovaj klub, navijače, želim da pobeđujemo u Evropi, da se borimo za Ligu šampiona. Ako oni pred novinarima kažu šta je problem i šta su pričali sa mnom, i ako slažu, onda ću ja da kažem sve iskreno", zaključio je Leonardo.

Kurir.rs / Kurir sport, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja