TRENER BUDUĆNOSTI ISKREN Kažić: Zaslužena pobeda Partizana
Dragan Kažić, Foto: Foto: fkbuducnost.me, Savo Prelević

Poremetio ih prvi gol crno-belih

TRENER BUDUĆNOSTI ISKREN Kažić: Zaslužena pobeda Partizana

Fudbal -

Trener fudbalera Budućnosti Dragan Kažić rekao je da je Partizan zasluženo pobedio u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Partizan je zasluženo pobedio sa 2:0, za toliko je bio bolji. Mi smo odigrali koliko smo mogli, dobru odbranu u prvom poluvremenu, nismo im dozvolili puno šansi. Ovih 90 minuta je ono koliko mi možemo, koliko smo spremni trenutno", rekao je Kažić novinarima posle meča.

Fudbaleri Budućnosti izgubili su od Partizana sa 0:2. Revanš meč je narednog utoraka u Podgorici.

"Prvi gol nas je poremetio, pao je u ranoj fazi drugog poluvremena, a sve ostalo je bilo u Partizanovim rukama. Sve je bilo drugačije kada je Leonardo ušao, promenio se raspored na terenu, Partizan je bio opasniji. Od njega Partizan očekuje da napravi razliku, on i jeste razlika", rekao je trener Budućnosti.

Partizan je poveo golom Uroša Djurdjevića golom iz jedanaesterca, a Kažić je naveo da je Filip Mitrović priznao da ga je lopta udarila u ruku.

"Nemam nikavih sumnji, ne bih ni komentarisao to, to je stvar sudija. I igrač mi je rekao da ga lopta pogodila u ruku. Ne treba tražiti razloge poraza u drugim faktorima. Razlog našeg poraza je u dobroj igri Partizana", rekao je on.

Trener Budućnosti je naveo da nije zadovoljan rezultatom, ali da jeste odnosom svoje ekipe.

"Nisam zadovoljan kvalitetom pasa čitave utakmice, kao da smo se bojali igrača Partizana", rekao je Kažić.

Budućnost je na ovom meču igrala bez Radomira Djalovića, a trener Budućnosti je objasnio zašto nije bio u timu.

"On je odbio da igra, odbio je bude da na klupi. Za mene je to kršenje klupske discipline i na ljudima iz uprave da odluče šta će biti s njim. Što se mene tiče, neće biti u sastavu za revanš", rekao je on.

Beta, Foto: fkbuducnost.me, Savo Prelević

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Navijanje Grobara na utakmici protiv Budućnosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track