(KURIR TV) MILIJAŠ I SAVIĆ ŽALE ZA POBEDOM: Ostvarili smo dobar rezultat, ali bi bilo bolje da nismo primili gol
Foto: Crvenazvezdafk.com

Crveno-beli ostvarili remi u kazahstanu

(KURIR TV) MILIJAŠ I SAVIĆ ŽALE ZA POBEDOM: Ostvarili smo dobar rezultat, ali bi bilo bolje da nismo primili gol

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Nenad Milijaš izjavio je da žali što su crveno-beli primili gol u poslednjim trenucima na gostovanju Irtišu u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Crvena zvezda i Irtiš su igrali 1:1. Crveno-beli su vodili od 51. minuta, a onda su primili gol iz penala u 93. minutu.

"Mislim da smo odigrali odličnu utakmicu do tog poslednjeg minuta. Na kraju je bilo 1:1, a na taj način smo im dali šansu i nadu da i oni mogu da prođu dalje. Odigrali smo dobrih 90 minuta, stvorili par prilika, uspeli smo i da damo gol. S jedne strane, ostvarili smo dobar rezultat na gostovanju. Igramo sada kod kuće i imamo šansu da prođemo dalje Zadovoljni smo posle teškog puta i veštačkog terena. Nismo smeli da dozvolimo da ovako primimo gol, ali šta da se radi", kazao je Milijaš.

On je zahvalio navijačima koji su podržali Crvenu zvezdu u Kazahstanu.

"Hvala navijačima koji su došli do Pavlodara, nije bilo lako. Pozivam naše navijače da nam pruže podršku u revanšu", istakao je Milijaš.

Fudbaler Zvezde Vujadin Savić rekao je da je njegov tim zaslužio pobedu.

"Sigurno ostaje žal za pobedom, pošto smo primili gol u poslednjem minutu. Kontrolisali smo celu utakmicu, mislim da smo bili bolji. Imamo pozitivan rezultat pred revanš u Beogradu. Iskreno da nas je neko pitao pre utakmice da bude 1:1, potpisao bih ovaj rezultat. Ja kao odbrambeni igrač ne volim što smo primili gol, ali tako se desilo. Za nedelju dana nas očekuje revanš, ući ćemo još jači u taj meč i mislim da ćemo ostvariti prolaz dalje", rekao je Savić posle utakmice.

Revanš između Crvene zvezde i Irtiša biće odigran za nedelju dana u Beogradu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Suma kao božanstvo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track