(KURIR TV) TRENER ZVEZDE ZADOVOLJAN UPRKOS REMIJU: Evo na čemu je Milojević čestitao svojim fudbalerima posle meča u Pavlodaru
Foto: FK Crvena zvezda

NIŠTA NIJE GOTOVO

(KURIR TV) TRENER ZVEZDE ZADOVOLJAN UPRKOS REMIJU: Evo na čemu je Milojević čestitao svojim fudbalerima posle meča u Pavlodaru

Fudbal -

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da je zadovoljan utakmicom protiv Irtiša u kojoj su njegovi fudbaleri, kako je naveo, pokazali karakter.

"Sve u svemu, zadovoljan sam. Nezgodan je period, put ovako, veštački teren... Bravo za moje momke jer su pokazali karakter. Ništa nije gotovo, revanš je za sedam dana i do tada ćemo imati vremena da se spremimo. Čestitao bih igračima i raduje me što fizički izgledamo sve bolje", rekao je Milojević novinarima posle utakmice u Pavlodaru.

Zvezda je igrala nerešeno 1:1 sa Irtišem u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

Crveno-beli su vodili od 51. minuta, ali su u nadoknadi ostali bez pobede, posle penala koji je nepotrebno napravio Dušan Anđelković.

"To se dešava, takav je fudbal. Možemo da žalimo. Individualna greška koja se jednostavno desi i ne može da baci u senku igru poslednje linije, koja je u većem delu funkcionisala dosta dobro", kazao je trener Zvezde.

On je naveo da su svi znali da neće biti mnogo šansi, ali da žali što neke manje prilike nisu pretvorene u gol.

"Kontrolisali smo utakmicu, imali posed, u sistemu u kom se protivnik branio gustim blokom. Igrali smo korektno i ima mnogo prostora za napredak. Irtiš je u ful sezoni, igra konstantno i vidi se da se igrači tog kluba dosta dobro poznaju. Mi smo u timu imali dva nova igrača", rekao je Milojević. Revanš utakmica izmedju Crvene zvezde i Irtiša igraće se sledećeg četvrtka na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Trener Irtiša Dimitar Dimitrov rekao je da je zadovoljan nerešenim rezultatom.

"Utakmica je bila dobra, ali sam zadovoljan rezultatom protiv Crvene zvezde. Sporo smo išli u tranziciju", rekao je Dimitrov novinarima u Pavlodaru.

"Zvezda je favorit u revanšu, morate da znate koji je to klub, bivši šampion Evrope, koji igra veoma dobro", kazao je Dimitrov.

On je naveo da je fudbalerima srpskog kluba kasno primljen pogodak sigurno teško pao.

"Moji igrači su bili umorni jer smo igrali pre dva dana. Zvezdi je primljeni gol u poslednjem minutu sigurno teško pao, ali to je fudbal", rekao je Dimitrov. Revanš će se igrati za sedam dana u Beogradu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Suma kao božanstvo!

(Kurir.rs/Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track