SKANDAL NA MARAKANI: Teror nad novinarkom samo zato što je iz Kurira
Foto: Dado Đilas

Posledica medijskog linča

SKANDAL NA MARAKANI: Teror nad novinarkom samo zato što je iz Kurira

Fudbal -

Skandalozno ponašanje obezbeđenja na stadionu Rajko Mitić po završetku utakmice Crvena zvezda - Irtiš!

Novinarki Kurira onemogućen je nesmetan ulaz u miks zonu jer se jednom članu redarske službe nije svidelo iz kog medija dolazi!

Iako je uredno pokazala novinarsku legitimaciju i akreditaciju za pomenutu utakmicu, nije mogla zajedno s novinarima ostalih redakcija da uđe u prostor koji je po propozicijama UEFA namenjen za uzimanje izjava od fudbalera.

Bahatom članu obezbeđenja posebno je zasmetalo kada je na novinarskoj kartici video logo Kurira!

- Vi ste ološi! Koga briga što ste vi iz Kurira! Ne možete da prođete! Ološi - samo je deo povišenog tona člana obezbeđenja na Marakani koji je koristio i psovke na račun naše medijske kuće.

Bezobrazluk obezbeđenja na kapiji stadiona Crvena zvezda pri ulasku u miks zonu ovde nije završen, jer je dotični terao novinarku da se pomeri od kapije. Tek nakon što je pet minuta pokušavala da uđe i uzme izjave od igrača Zvezde, kada se pojavio jedan od predstavnika kluba zadužen za saradnju s medijima, konačno joj je dopušteno da se pridruži kolegama iz drugih medija. Posao je nastavila vidno uznemirena, uplašena i istraumirana.

Sve ovo je dramatična posledica medijskog linča koji Kurir doživljava poslednjih dana. Dnevni list Kurir će i dalje nastaviti da objektivno izveštava o svim temama koje su u interesu građana Srbije!

kurir.rs / Ekipa Kurira

foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Počelo prvenstvo. Šta je Zvezdi i Partizanu važnije od fud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track