NEBOJŠA ČOVIĆ OTKRIO: Dušan Alimpijević novi trener Crvene zvezde, Milenko Topić pomoćnik
Foto: Printskrin

novi stručni štab

NEBOJŠA ČOVIĆ OTKRIO: Dušan Alimpijević novi trener Crvene zvezde, Milenko Topić pomoćnik

Košarka -

Mladi stručnjak Dušan Alimpijević novi je trener KK Crvena zvezda, saopštio je na vanrednoj konferenciji za medije predsednik Nebojša Cović.

Alimpijević dolazi iz FMP-a, a na klupi srpskog i regionalnog šampiona zameniće Dejana Radonjića.

Njegov prvi asistent biće legendarni kapiten crveno-belih Milenko Topić.

"Da li je mlad, jestem ali naše ambicije su iste, da osvajamo trofeje.Imamo potpuno poverenje u Duleta i Milenka, potpuno stojimo iz njih. Stajaćemo iz sve snage iza njih dvojice. Moraju da odrade svoj posao, svesni su oni toga, izazova koji je Zvezda, ali mi stojimo iza njih sto posto. Idemo sa hrabrim rešenjima,napravićemo rekonstrukciju i pravimo novi ciklus", rekao je Čović.

"Želeo bi da se zahvalim i počastvovan sam idejom da ja budem trener Crvene Zvezde, takođe svestan imenom koje nosi Zvezda. Mogu da garantujem da ćemo izginuti za ono što nam je pruženo i da nastavimo niz prelepih rezultata prethodnih godina", rekao je Alimpijević.

"Učinjena mi je velika čast i mogućnost da se vratim u klub. Bio sam igrač i znam koja je ovo veličina. Zvezda je napravila sistem i svako zna ko sta radi. Teška sezona je pred nama i spremni smo da se suočimo sa tim", izjavio je pomoćnik Alimpijevića, Milenko Topić.

Kurir.rs / Kurir sport

Foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Počelo prvenstvo. Šta je Zvezdi i Partizanu važnije od fud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track