UPRAVA ČASTI: Igračima Crvene zvezde do 50.000 evra za ulazak u Ligu Evropa
Foto: Dado Đilas

Premije za fudbalere

UPRAVA ČASTI: Igračima Crvene zvezde do 50.000 evra za ulazak u Ligu Evropa

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde i stručni štab predvođen trenerom Vladanom Milojevićem biće nagrađeni sa po 50.000 evra, shodno minutaži provedenoj na terenu, zbog plasmana u grupnu fazu Lige Evrope!

Posle deset godina crveno-beli su uspeli da se plasiraju u jedno evropsko takmičenje, što je izazvali pravi delirijum i ludnicu na stadionu, gde je bilo više od 50.000 ljudi.

Crvena zvezda će od UEFA biti nagrađena sa 2,6 miliona evra koliko iznosi premija, a konačno će od tog novca biti isplaćen menadžer Milan Ćalsana, zbog duga oko transfera Nikole Žigića u španski Santander pre 11 godina.

Generalni direktor Zvezdan Terzić i uprava odlučili su da nagrade svoje fudbalere povodom istorijskog uspeha. Premija je 50.000 evra po igraču, srazmerna minutaži u dvomeču sa ruskim Krasnodarom. Crveno-bele je uprava novčano nagradila i posle mečeva sa kazahtsanskim Irtišom i češkom Spartom.

Još jedan dobar potez uprave i stimulans pred "večiti derbi" 155. po redu s Partizanom u nedelju od 19.00 sati na stadionu "Rajko Mitić".

A. Radonić

Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Slavlje igrača Crvene zvezde u svlačionici posle pobede nad Krasnodarom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track