ŠAMPIONSKO SLAVLJE U PORODICI NEMEŠ: Uz zlatnu medalju i mamini kolači
Foto: Saša Urošev

Bravo

ŠAMPIONSKO SLAVLJE U PORODICI NEMEŠ: Uz zlatnu medalju i mamini kolači

Ostali sportovi -

Piroš i Tibor, roditelji svetskog šampiona u rvanju, u Senti proslavili veliki Viktorov uspeh

Piroš i Tibor Nemeš iz Sente ovih dana su najponosniji roditelji na planeti - njihov sin Viktor svetski je šampion u rvanju!

U kući Nemešovih rvanje je praktično stil života jer blizanci Viktor i Mate treniraju od malih nogu, a izrasli su u vrhunske takmičare. Na Svetskom prvenstvu u Parizu Viktor je ostvario nešto o čemu sanja svaki sportista - popeo se na vrh sveta.

foto: Saša Urošev

Majka Piroš i otac Tibor nisu propuštali ni sekundu borbi sinova, a posebno su im nervi igrali u finalu. Njihov sin je savladao branioca titule, Rusa Čekikina.

- Presrećni smo i ponosni, puno nam je srce. Drago nam je zbog obojice jer su shvatili da se napornim radom mogu dostići i najviši ciljevi. Viktor je mnogo toga postigao u karijeri, ali biti šampion sveta je nešto posebno - priča majka Piroš.

foto: EPA

Nije roditeljima bilo lako da gledaju kako im sin bukvalno krvari na strunjači i kako ulaže poslednje atome snage kako bi stigao na tron.

- Verujte da mi je pao kamen sa srca kad se sve završilo. Uvek mi je teško kad ih gledam kako se bore. Samo donekle sam navikla na povrede, a verujem da se tako oseća svaka majka. Viktor se javio odmah posle proglašenja pobednika. Jedva čekam da se vrati, spremiću mu omiljeni kolač „rigo janči“ - dodala je ponosna i srećna majka.

Davor Štefanek oduševljen

KUME, ČUVAM TI MEDALJU!

Davor Štefanek ima i više nego prijateljski odnos sa Viktorom Nemešom. Davor, osvajač zlatne olimpijske medalje, bio je uz svog kuma, koji je postao svetski šampion.

- Šta reći, moj kum je prvak sveta, a ja mu držim medalju - napisao je uz fotografiju na Instagramu Štefanek.

Kurir / Saša Urošev

Foto: Saša Urošev, EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track