PARTIZAN ODGOVORIO ZVEZDI: Tražili su Mažića a sad ga pljuju!
Foto: Dado Đilas

VEČITI RAT

PARTIZAN ODGOVORIO ZVEZDI: Tražili su Mažića a sad ga pljuju!

Fudbal -

Zvezda je prošle godine insistirala da derbi, umesto Vujovića, sudi Milorad. Da li je u pitanju podvojena ličnost ili šizofrena kultura, pita se Vuletić

Crvena zvezda ne odustaje od ideje da joj najbolji srpski sudija Milorad Mažić više nikad ne deli pravdu!

I u novom saopštenju crveno-beli izražavaju ogorčenost zbog njegovih odluka u porazu od Napretka, kome su ujedno čestitali na pobedi. Zvezda je pomenula i Partizan, odnosno da je Mažić na derbiju finala kupa propustio da dosudi penal nad Boaćijem.

S druge strane Topčiderskog brda kažu da nije prvi put da Zvezda iznosi slične zamerke na račun sudije, ali podsećaju na jedan detalj.

- Nemamo svi baš pamćenje zlatne ribice. Podsetio bih vas na nedoslednost Crvene zvezde, koja je prošle godine tražila da upravo Milorad Mažić sudi derbi umesto delegiranog Maja Vujovića. Pitam se da li je na delu neka podvojena ličnost ili neki odraz šizofrene kulture pa je on u jednoj sezoni najbolji sudija, a u drugoj najveći neprijatelj Crvene zvezde. Ne razumem kako je Mažić prošao takav put, da li je to zato što stalno isto sudi? - zapitao se potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić i dodao:

- Partizan neće biti u situaciji da izdaje slična saopštenja niti će vršiti pritisak na sudijsku organizaciju.

foto: Dado Đilas

Crvena zvezda i dalje traži izuzeće najboljeg sudije

MAŽIĆ U SRBIJI NIJE ISTI KAO U EVROPI!

Crvena zvezda je u saopštenju ponovila stav od nedelje:

- Milorad Mažić je u Kruševcu pokazao lošu nameru prema našem klubu, dopuštao grubu igru, iako to ne dozvoljava kad sudi evropske utakmice, na kojima s pravom štiti zdravlje igrača, i na kraju dozvolio da se posle očiglednog igranja rukom u poslednjim sekundama nastavi akcija iz koje je Zvezda primila gol. FK Crvena zvezda zato ne želi da njene utakmice sudi Milorad Mažić - stoji u saopštenju Zvezde.

Kurir / Predrag Gajić

Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Evo zbog čega će protiv Austrije odbrana biti važnija nego napad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track