APEL ZVEZDE PRED MEČ SA ARSENALOM: Posebnu pažnju da obrate oni koji planiraju da dovode decu na utakmicu!
Foto: Nebojša Mandić

LIGA EVROPE

APEL ZVEZDE PRED MEČ SA ARSENALOM: Posebnu pažnju da obrate oni koji planiraju da dovode decu na utakmicu!

Fudbal -

Organizacija susreta protiv slavnog engleskog kluba mora da bude na najvišem nivou i zato su crveno-beli odlučili da se navijačima obrate kratkim apelom.

Crvenu zvezdu u četvrtak očekuje najveća utakmica u poslednjih nekoliko godina. Slavni Arsenal stiže na Marakanu u okviru 3. kola Lige Evrope.

Sam dolazak jednog od najboljih evropskih klubova iziskuje organizaciju meča na najvišem mogućem nivou. U tu svrhu su iz kluba uputili apel navijačima sa nekoliko veoma značajnih upozorenja za sve koji planiraju da budu na utakmici.

- Apelujemo na sve navijače da na utakmicu doću minimum sat i po vremena ranije, jer u suprotnom klub ne može da garantuje pravovremeni ulazak na stadion. Biće sprovedena rigorozna kontrola na svim ulazima odnosno prilazima stadionu, i ulazak će zasigurno biti usporen. Ukoliko na utakmicu ne dođete ranije, može se vrlo lako dogoditi da ne uđete pre početka samog meča, ili da ne zateknete svoje sedište slobodno. - Svi koji dolaze sa decom moraju imati karte i za decu. S obzirom na to da se radi o utakmici visokog rizika i da će tribine biti krcate, klub ne može da garantuje bezbednost ukoliko deca budu delila sedište sa roditeljima. - Takođe, apelujemo na sve posetioce da ne stoje na stepeništu jer će klub u tom slučaju snositi sankcije od strane UEFA - stoji u saopštenju.

kurir.rs / kurir sport

foto: Nebojša Mandić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Pet razloga zbog kojih je Zvezda poražena od Budućnosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track