(VIDEO) BRAĆO RUSI, SVAKA ČAST: Evo kako su ruski navijači dočekali vest da se Srbija plasirala na Mundijal u Rusiji
Foto: Printskrin/Facebook

BRAVO, BRAVO

(VIDEO) BRAĆO RUSI, SVAKA ČAST: Evo kako su ruski navijači dočekali vest da se Srbija plasirala na Mundijal u Rusiji

Fudbal -

Srpski navijači će biti više nego dobrodošli u Rusiju 2018. godine, a takvu poruku smo mogli da vidimo na meču Zenita i Arsenala iz Tule.

Ruski i srpski navijači jedva čekaju svetsko prvenstvo 2018, koje se igra Rusiji, a definitivno je i jasno da će se na tom šampionatu Srbi i Rusi ujediniti i verovatno će predstavljati strah i trepet za sve ostale navijače koji budu došli na Mundijal.

foto: Printskrin/Facebook
foto: Printskrin/Facebook

Novi dokaz srpsko-ruskog prijateljstva videli smo proteklog vikenda na utakmici Zenita iz Sankt Peterburga i Arsenala iz Tule. Ekipa Miodraga Božovića je došla do velikog iznenađenja i pobede od 1:0 na jednom od najtežih gostovanja, golom Evansa Kangve.

DECI KOSOVA URUČENA POMOĆ NAVIJAČA ZENITA

Stotinu jedanaest najmlađih metohijaca obradovali su navijači fudbalskog kluba "Zenit", hokejaški klub "SKA" i Rusko-srpski kulturni centar iz Sankt Peterburga. Za goraždevčanske mališane obezbedili su novčanu pomoć, uputivši im tako i poruku da neko misli na njih.

Njih preko stotinu našlo se u subotu pred crkvom Rođenja presvete Bogorodice, strpljivo čekajući u red.

Po 20 evra podelila im je sestra Irina iz manastira Gračanice.

"Kada vidite ovako decu, to je zaista...nemam reči. Mislim da uvek treba da se dođe i da se pomogne, bez obzira da li je crkva, ili neko drugi u pitanju," kaže sestra Irina.

"Ovog puta smo doneli pomoć od braće Rusa iz Petrovgrada i da prenesemo pozdrave od njih. Nije njima prvi put da ovako pomažu," dodala je sestra Irina.

kurir.rs / kurir sport

foto: Printskrin/FB

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Pet razloga zbog kojih je Zvezda poražena od Budućnosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track